Rusii l-au lasat fara cuvinte pe Dan Petrescu

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 18:06
4692 citiri
Rusii l-au lasat fara cuvinte pe Dan Petrescu

Erou la Krasnodar dupa ce a calificat-o pe Kuban in playoff-ul campionatului, Dan Petrescu a avut parte de o surpriza care l-a lasat cu gura cascata.

Doi rusi s-au prezentat la antrenamentul "galben-verzilor" de marti seara impreuna cu fetita lor de doar cateva luni, pe care au botezat-o Dana, in semn de respect pentru performantele obtinute de antrenorul roman la Krasnodar.

"Bursucul" s-a declarat impresionat de gestul cuplului si a acceptat sa faca o poza cu fetita care ii poarta numele.

"Bineinteles ca sunt foarte multumit ca imi este apreciata munca si are ecou in gestul oamenilor. Le doresc sanatate parintilor si fetitei", a spus Dan Petrescu pentru site-ul oficial al formatiei Kuban Krasnodar.

"A fost ideea mea sa ii punem numele Dana. Sotul meu mi-a insuflat dragostea pentru Kuban. Am inteles ca un rol important in progresul clubului il are Dan Petrescu, care a intrat in istorie, asa ca ne-am botezat fiica dupa numele sau.", a declarat si mama fetitei.

Dan Petrescu, despre planurile de viitor

In alta ordine de idei, Kuban Krasnodar ocupa locul 7 in playoff-ul pentru castigarea campionatului, cu 49 de puncte, la 13 puncte distanta de prima clasata, Zenit St. Petersburg. In urmatoarea etapa, programata sambata, Kuban va juca acasa cu Spartak Moscova.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#dan petrescu, #Kuban Krasnodar, #Petrescu playoff Rusia , #Kuban Krasnodar