Dan Petrescu traieste un calvar in Qatar

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 09:28
3340 citiri
Dan Petrescu traieste un calvar in Qatar
Foto: Look TV

Aventura lui Dan Petrescu in Qatar s-a transformat intr-un adevarat calvar.

Tehnicianul roman a marturisit ca nu a reusit nici pana acum sa isi rezilieze contractul cu cei de la Al Arabi, desi echipa are un nou antrenor.

Disputa de ordin financiar cu arabii il blocheaza pe Petrescu in Qatar, el urmand a-si petrece chiar si ziua de nastere in zona Golfului Persic,

"Sunt probleme cu banii chiar si aici. Inca nu am reusit sa ajungem la un acord pentru rezilierea amiabila a contractului. De trei-patru etape echipa are alt antrenor, dar eu sunt tot aici, alaturi de secunzii mei, asteptam. Se pare ca si ziua de nastere mi-o voi petrece tot in Qatar", a spus Petrescu la DigiSport.

"Bursucul" a lansat apoi un atac dur la adresa seicilor care conduc clubul Al Arabi.

"Cred ca as fi reusit sa am succes daca aveam timp. Nu stiu de ce mi-ai oferit un contract pe doi ani si m-au lasat doar 10 meciuri. N-am inteles asta. Dar cred ca problema nu era la mine, la antrenor. Fara mine, din trei meciuri au pierdut doua si au facut un egal. Deci altele sunt problemele acolo. Nu m-as mai intoarce, in niciun caz!", a mai spus Dan Petrescu.

Tehnicianul roman a semnat in vara un contract pe doua sezoane cu formatia Al Arabi, din Qatar, insa a fost demis dupa numai 10 partide.

Desi a realizat transferuri impresionante, Petrescu nu a reusit sa obtina si rezultatele asteptate de seici, care au renuntat la el.

Cu un salariu de 2,5 milioane de dolari pe sezon, "Bursucul" vrea sa primeasca despagubiri impresionante pentru rezilierea intelegerii.

M.D.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Dan Petrescu probleme arabi, #Dan Petrescu demis arabi, #Dan Petrescu arabi bani , #stiri Dan Petrescu