Apostol: S-a rupt ceva la echipa, dar se poate si fara Petrescu

Duminica, 27 Decembrie 2009, ora 17:34
946 citiri
Apostol: S-a rupt ceva la echipa, dar se poate si fara Petrescu

Mijlocasul Unirii Urziceni, Iulian Apostol, crede ca formatia care a castigat titlul in Liga I in 2009 poate face performanta si fara Dan Petrescu pe banca.

"Ma bucur ca lumea ne canta Prohodul, asta inseamna ca se dorea sa se intample ceva rau la echipa noastra, dar la Unirea Urziceni nu se va instala colapsul, pentru ca aici este un grup unit, care uita de probleme odata ce a intrat in vestiar. Trebuie sa aratam ca se poate si fara Dan Petrescu, pentru ca imi amintesc ca spunea ca oricine poate fi inlocui", a spus Iulian Apostol.

Simt ca s-a rupt ceva la echipa, dar e normal, pentru ca pleaca cel care era comandantul, cel care punea lucrurile la punct si care era respectat de toti. Cu toate acestea, imi doresc sa facem in continuare o figura frumoasa si daca luam campionatul, un mare merit il va avea si Dan Petrescu, indiferent cine va fi in locul sau.

Ne pare foarte rau de aceasta despartire si cred ca doar timpul va arata in ce masura ne-a afectat psihic acest episod, pentru ca fiecare jucator are personalitatea sa. Nu stiu daca alt antrenor, cu acelasi grup de jucatori, putea realiza performantele pe care le-a atins Petrescu. La finalul campionatului vom putea spune ce efect a avut plecarea lui Mister", a declarat Iulian Apostol.

Dan Petrescu si-a reziliat contractul cu formatia Unirea Urziceni, dupa un conflict cu patronul Dumitru Bucsaru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
#Iulian Apostol, #dan petrescu, #Unirea Urziceni , #Unirea Urziceni