Dan Puric, cele mai apreciat scriitor vedeta - sondaj

Marti, 10 Mai 2011, ora 17:05
1758 citiri
Dan Puric, cele mai apreciat scriitor vedeta - sondaj
Foto: Arhiva

Nu putine sunt persoanele publice care activeaza in lumea artistica si care s-au gandit la un moment dat sa scrie o carte sau chiar mai multe. Saptamana trecuta v-am provocat sa alegeti vedeta care a scris cea mai buna carte. Castigator a iesit Dan Puric, autor al operelor "Cine suntem" si "Despre omul frumos".

Locul doi este ocupat de maestrul Horatiu Malaele, care a scris "Horatiu despre Malaele", opera despre care autorul spune ca este "un ghiveci intelectual".

Pe podium se afla si Radu Paraschivescu, autor al mai multor volume, printre care "Ghidul Nesimtitului", "Mi-e rau la cap, ma doare mintea", "Bazar bizar", "Balul fantomelor" si "Dintre sute de clisee. Aschii dintr-o limba tare".

Pe locul patru s-a clasat Oana Pellea, cu opera "Jurnalul", in care actria a notat cele mai ascunse ganduri.

Paula Seling si Ovi, cel mai reusit duet romanesc - sondaj

Mihai Gainusa, care a scris printre altele "Fara cap si fara coada", "Cotcodaceli" si "Povestiri mortale", a fost ales ocupantul locului cinci.

Pe locul sase se claseaza una dintre divele Romaniei, Mihaela Radulescu, care a publicat "Despre lucrurile simple" si "Niste raspunsuri".

Pe locul sapte s-a situat Florin Piersic Jr. cu "Opere Cumplite", publicata in 2009, si "Romantic Porno", scoasa pe piata in 2011.

Andreea Marin, care a scris "Pretuieste viata", o carte dedicata femeilor si mamelor, s-a clasat pe locul opt.

Penultimul loc este ocupat de Carmen Bruma, cu "Slim - Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi", volum ce s-a bucurat de un succes foarte mare.

Ultimul loc in top este ocupat de Dana Savuica, cu operele "Cum sa-l pastrez doar pentru mine?" si "Cum sa fiu barbatul unei singure femei?!".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dan Puric carte, #Dan Puric actor, #Dan Puric, #carti vedete Romania, #Mihaela Radulescu carti, #Oana Pellea carti, #vedete carti , #carti