Plimbarea Antenei 3 s-a transformat in protest - Radu Tudor: Basistii descreierati se leaga de un cuvant

Duminica, 10 August 2014, ora 19:10
6940 citiri
Plimbarea Antenei 3 s-a transformat in protest - Radu Tudor: Basistii descreierati se leaga de un cuvant
Foto: Antena3/ Facebook

"Plimbarea pentru libertate" anuntata de sambata de jurnalistii Antenei 3 s-a transformat inca dinainte de ora 17:00 - ora la care trebuia sa inceapa - intr-un miting in toata regula.

Sute de oameni se stransesera deja la ora 16:30 in zona Palatului Cotroceni, majoritatea persoane in varsta, iar lucrurile au degenerat rapid, odata cu aparitia jurnalistilor principalelor televiziuni de stiri. O jurnalista de la B1 Tv a fost agresata, un cameraman a fost si el bruscat iar reporterii injurati si jigniti de protestatari.

Antena 3, la Cotroceni: Violente, jurnalisti linsati. Jandarmeria vede "o plimbare de seara" - vezi live desfasurarea evenimentelor

Carosabilul a fost ocupat de numeroase ori, traficul ingreunat, anumite strazi laturalnice complet blocate si multi jandarmi si politisti sunt prezenti la fata locului.

Cu toate acestea, jurnalistii Antenei 3 au sustinut in continuare ca manifestatia nu este un protest, ci "o plimbare pasnica". Singurul care s-a "scapat" a fost Radu Tudor, care a scris pe blogul sau ca "jurnalisti cunoscuti ai Antena 3 organizeaza un protest la Palatul Cotroceni".

"Pe fondul situatiei exceptionale generate de solutia judecatoarei basiste si a procuroarei basiste prin care se dispune sechestrul si confiscarea sediului Antena 3, duminica 10 august nu se va difuza emisiunea Punctul de intalnire.

La ora 17:00, o serie de jurnalisti cunoscuti ai Antena 3 organizeaza un protest la Palatul Cotroceni, locul de munca al politicianului ilegitim si nedemocratic Basescu Traian, cel care se afla indiscutabil la originea abuzului incalificabil la adresa postului nostru de televiziune.

Antena 3 va difuza o editie speciala intre orele 17:00-21:00, cu transmisie live de la Cotroceni si invitati in studio. Daca va simtiti solidari cu Antena 3, daca nu-l mai suportati pe stalinistul Basescu si pe slugile lui din institutiile de forta, veniti maine sa protestati la Cotroceni, la ora 17:00. Acesta e inceputul", a scris sambata, pe blogul sau, Radu Tudor.

Dupa ce televiziunile de stiri au inceput sa difuzeze chemarea sa la protest, aratand astfel ca manifestatia este una organizata si nu o plimbare de duminica, asa cum inca mai sustin jurnalistii Antena 3, Radu Tudor a reactionat intr-un limbaj violent.

"PS: Inteleg ca basistii descreierati se leaga de cuvantul protest. E plimbare, basisti imbecili. In tara asta nici cand te linseaza regimul autoritar Basescu nu ai drepturi?!", a adaugat jurnalistul Antenei 3 la postarea initiala.

Mai mult, in sprijinul afirmatiei ca Antena 3 a organizat un protest, B1 Tv a publicat un mesaj care a circulat de sambata.

"Duminica, incepand cu ora 17:00, are loc plimbarea libertatii. Rsp la acest sms chiar si cu un beep si confirmati prezenta dvs acolo", indemna mesajul.

In jur de 2.000 de oameni, printre care majoritatea vedetelor Antena 3, sunt prezenti, duminica, in zona Palatului Cotroceni. Oamenii scandeaza "Antena 3 e aici", dar si "Jos Basescu" sau "Iesi afara, javra ordinara".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Radu Tudor protest Antena 3, #Dan Voiculescu inchisoare Antena 3 protest , #Antena