DOSARUL ICA. Curtea de Apel a reluat judecarea procesului. Voiculescu: "Am posibilitatea sa spun niste lucruri care sa va incite asupra adevarului". Judecator: "Sa incepem cu infiintarea Crescent"

Sursa: Gandul
Luni, 07 Iulie 2014, ora 13:34
294 citiri
Judecatorii Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea au reluat, luni, de la ora 11.00, deliberarile in dosarul in care Dan Voiculescu a fost condamnat pe fond la cinci ani de inchisoare pentru o frauda de 60 milioane euro la privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

La termenul precedent instanta a anuntat ca urmeaza audierea inculpatilor. Dupa ce saptamana trecuta au cerut pe rand recuzarea judecatorilor, stramutarea dosarului, avocatii lui Voiculescu vor cere din nou ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.