Editorial: "Felix" pana la moarte

Vineri, 01 Februarie 2013, ora 07:31
8604 citiri
Editorial: "Felix" pana la moarte
Foto: Arhiva

Sa mori de ras, daca n-ar fi de un fariseism dezgustator! Doua crezuri are Dan Voiculescu, si nu are de gand sa le abandoneze, pereat mundi!

Sa se arunce, curajos, in cantarul Justitiei cu pieptul dezgolit si in acelasi timp sa purceada cumva spre miezul simtirii populare prin intermediul ideii de a reduce Taxa pe Valoare Adaugata la alimentele de baza.

Painea noastra cea de toate zilele, daca n-ar fi vorba despre paine si circ.

Vasazica poporul este flamand si deznadajduit, prin urmare macar buba din stomac trebuie alinata, sau macar amagita, dar in acelasi timp, in acelasi sfert de ora televizat, poporul este si naiv si obosit, musca din momele si face prastie din senzatiile supte de la televizor. Sau cel putin ar trebui.

Domnul Voiculescu isi imagineaza ca va birui macar cu pansamentul gastric, insa in privinta celeilalte parti, legata de spiritul sau ghidus de rinocer inghesuit intr-o piesa de teatru, nu va avea vreodata sansa de a fi adulat. Si asta deoarece poporul acesta tetravalent nu va avea niciodata posibilitatea de a se fofila de bratul Justitiei asa cum reusesc greucenii.

Cine fura o naveta de paine va avea cazier si va trebui sa-si falsifice trecutul pentru a capata o slujba, chiar rebranduit la cinste sa fie, in schimb, ala de-si pune in frunte painea ieftina poate sa se fofileze linistit printre meandrele lui Saint Just, caci si avocatii scumpi au nevoie de paine. Trei paini, dar cat de departe unele de altele!

Sa pofteasca numai urmasul mai necajit si mai lipsit de concept al lui Jean Valjean sa scape de completul de judecata care i se apropie amenintator de grumaz (au facut-o magistratii in dosarul lui Nastase, cum sa nu se lege de viata ca un firisor a lui "Felix"?), sa vedem daca-l baga careva in seama! Dimpotriva, se vor naste nepoti de-ai lui Javert in fiecare palat de justitie!

Colac peste pupaza, raportul MCV arata ca in burdihanul mereu proaspat al demnitarilor nu se incalcesc niciodata matele: desi superimunitatea a scapat, aparent, printre degetele parlamentarilor (cine citeste mai atent realizeaza ca nici vorba, a fost o dulce ametire), parlamentarismul ipocrit are destule resurse sa-si apere copiii.

Dar niciun bai, poate ca pe hectarele pe care le-a cumparat odata cu actiunile Institutului de Cercetari Alimentare la un pret de 75 de ori mai mic decat era firesc, folosindu-si influenta politica, Dan Voiculescu va planta grau. Sa iasa paine ieftina. Cu taxe mici, asa ca pretentiile natiunii de la fauritorul USL. Deoarece lui, profesorului de smecherie, i se cuvine totul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dan Voiculescu demisie Senat, #Dan Voiculescu dosar ICA, #Dan Voiculescu justitie MCV , #demisie
Comentarii
Poza anty virus
anty virus
rank 5
Lu don-profesor i se cuvine o pedeapsa privata de libertate de 10ani