Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Camelia Voiculescu, mesaj catre tatal ei: As vrea sa ii spun ca il iubesc si ca sunt foarte mandra de el

Duminica, 14 Septembrie 2014, ora 15:06
4681 citiri
Camelia Voiculescu, mesaj catre tatal ei: As vrea sa ii spun ca il iubesc si ca sunt foarte mandra de el
Foto: obiectiv.info

Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu si actionar al Intact Media Group, spune ca vorbeste des cu tatal ei, aflat la inchisoare. Ea a aratat ca televiziunile Trustului Intact nu au probleme si a dezvaluit ca va contesta in "instante nationale si internationale" confiscarea sediului de catre stat.

"Vorbesc cu tata cat se poate de des. Cum este? Puternic. Este un luptator. Tata staruie in increderea sa in oameni si in adevar. Incerc sa trec frumos peste momentele urate, sa gasesc, in ceea ce priveste toate aceste intamplari, o noima si sa nu imi pierd increderea", a declarat Camelia Voiculescu, intr-un interviu pentru Agerpres.

Intrebata daca activitatea Trustului Intact este afectata de confiscarea sediilor de catre stat, fiica lui Dan Voiculescu a sustinut ca va urma o lupta in justitie pentru recuperarea acestora.

Voiculescu, din inchisoare: Misiunea mea e departe de a se fi incheiat

"Doresc sa subliniez, in primul rand, ca rechizitionarea respectivelor imobile o consider a fi o masura nelegala si disproportionata. Cladirile nu au avut niciodata legatura cu dosarul privind privatizarea ICA, acestea reprezentand active constituite si dobandite in mod legal de catre companiile de care apartineau. Vom apara acest drept in instantele nationale si internationale, cu toate argumentele legale", a spus Camelia Voiculescu.

Camelia Voiculescu a evitat sa spuna daca actiunile statului in vederea recuperarii prejudiciului de 60 de milioane de euro din dosarul ICA va duce la restructurari de personal in cadrul Intact, declarand ca "intreaga noastra atentie e indreptata catre proiectele de continut din aceasta toamna si din 2015.

Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele fata de telespectatori si partenerii de business. Sunt convinsa ca toamna aceasta va insemna validarea muncii oamenilor de exceptie care lucreaza in Grup".

Dan Voiculescu, regim inchis dupa gratii (Video)

Fiica lui Dan Voiculescu a aratat ca Antena 1 este "un business profitabil, care se sustine independent", cu "planuri de dezvoltare", evitand din nou sa spuna clar daca trustul poate sustine achizitiile de vedete, formate si emisiuni efectuate inainte de condamnarea tatalui sau.

"As vrea sa ii spun ca il iubesc si ca sunt foarte mandra de el, ca merita tot respectul nostru. As vrea sa stie ca ii inteleg eforturile, ca toate stradaniile lui sunt rasplatite cu ganduri bune din partea oamenilor. Pe de alta parte, exista unii care se bucura de aceasta nedreptate, cei marunti, meschini", a incheiat Camelia Voiculescu, cu un mesaj catre Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu, fondatorul trustului de presa Intact, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA. Sentinta a cuprins si confiscarea a importante sume de bani din conturile personale si ale familiei sale, precum si a sediilor Intact si Grivco, in vederea recuperarii unui prejudiciu de 60 de milioane de euro.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Camelia Dan Voiculescu Intact iubire, #Camelia Dan Voiculescu Intact viitor, #Camelia Dan Voiculescu Intact sedii , #inchisoare
Comentarii
Poza S C USL Felix SRL
S C USL Felix SRL
rank 5
Ar vrea. Și ce o oprește, că doar rușine și teamă de Dumnezeu nu au