Dan Voiculescu, privilegiat la inchisoare?

Sambata, 09 August 2014, ora 11:52
4810 citiri
Dan Voiculescu, privilegiat la inchisoare?

Fost vicepremier si parlamentar, Dan Voiculescu ar putea fi un privilegiat al sistemului penitenciar. Fondatorul PC si al trustului Intact s-ar putea bucura de un regim special in inchisoare, datorita trecutului de demnitar in stat.

Dan Voiculescu a fost de doua ori senator al Romaniei, mandate pe care insa nu le-a dus mandatele la termen. Pentru ca detine informatii importante despre statul roman, Voiculescu nu va imparti celula cu detinuti cu un nivel educational mai scazut si nici cu persoane care l-ar putea pune in pericol, sustine B1 TV, care citeaza surse din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Acelasi surse arata ca Dan Voiculescu ar putea fi transferat la Penitenciarul Giurgiu, inchisoarea de la Rahova fiind de tranzit.

Arhitectura in care a fost proiectat si construit Penitenciarul Giurgiu este una moderna care corespunde in totalitate standardelor internationale specifice acestor institutii, avand o capacitate proiectata de cazare pentru aproximativ 1.500 persoane private de libertate, se arata pe site-ul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Detinutii din dosarul ICA au ajuns la Penitenciarul Rahova - ce urmeaza pentru ei

Dan Voiculescu, condamnat definitiv la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA de Curtea de Apel Bucuresti, a fost adus, vineri seara, la Penitenciarul Rahova.

Tot la Rahova au fost adusi ceilalti sase condamnati la pedepse cu executare in acest dosar: Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop, Vlad Nicolae Savulescu si Gheorghe Mencinicopschi.

Condamnatii de la Rahova vor sta 21 de zile in carantina la Rahova.

In aceasta perioada, le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.

Detinutii vor fi cazati separat in camere, in raport de sex, varsta, stare de sanatate, situatie juridica, natura infractiunii.

"Serviciul de educatie si interventie psihosociala intocmeste si urmareste punerea in aplicare, pentru fiecare persoana privata de libertate nou-primita, planul de evaluare si interventie educativa si terapeutica, prin care se precizeaza activitatile si programele in care aceasta urmeaza a fi inclusa pe perioada detinerii, document care se completeaza si se modifica ori de cate ori este necesar", se arata in textul de lege citat de Mediafax.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Voiculescu inchisoare Giurgiu, #Voiculescu condamnat inchisoare , #inchisoare