Dan Voiculescu, un deceniu dupa gratii - dus in catuse la inchisoare (Foto)

Vineri, 08 August 2014, ora 19:15
4572 citiri
Dan Voiculescu, un deceniu dupa gratii - dus in catuse la inchisoare (Foto)

Dan Voiculescu a fost dus in catuse, vineri seara, la penitenciarul Rahova.

Dupa aflarea sentintei in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare - 10 ani de inchisoare - fondatorul Intact a asteptat la sediul IPJ Ilfov mandatul de incarcerare.

Inainte de pronuntarea verdictului, Dan Voiculescu a declarat ca nu se va preda, va astepta sa-l ia politistii de acasa, insa masina care-l ducea spre resedinta sa din Corbeanca a facut cale intoarsa si l-a adus la sediul IPJ Ilfov.

Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare - LIVE

In jurul orei 18:40, Voiculescu a iesit incarcerat din sediul IPJ Ilfov, iar o duba a Politiei l-a dus la Rahova.

Dan Voiculescu, condamnat - LIVE

La inchisoare, lui Voiculescu i se va intocmi un dosar complet. Dupa indeplinirea formalitatilor, presedintele fondator al Partidului Conservator va sta la Penitenciarul Rahova, in carantina, timp de 21 de zile, urmand ca, in cel mult o luna, Administratia Penitenciarelor sa ii stabileasca regimul de detentie.

Pentru stabilirea regimului de detentie, se tine cont de varsta detinutului, starea de sanatate si antecedentele penale ale lui Voiculescu. Un element foarte important il constituie si marimea pedepsei. Pentru ca sentinta primita de Voiculescu - 10 ani de inchisoare - este una mare, cel mai probabil regimul de detentie va fi unul inchis.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare - decizie definitiva

De asemenea, Administratia Penitenciarelor urmeaza sa stabileasca, in termenul celor 21 de zile de carantina, si locul in care Voiculescu va executa pedeapsa.

Pentru ca are 67 de ani, Dan Voiculescu ar putea executa doar jumatate de pedeapsa.

Fondatorul Intact a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au dat, vineri, sentinta definitiva si executorie in dosarul ICA si pentru ceilalti 12 inculpati. Totodata, judecatorii au decis sa-i confiste lui Dan Voiculescu averea si mai multe terenuri, dar si imobilul in care se afla postul Antena 3 si sediul Grivco.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Dan Voiculescu catuse inchisoare, #Dan Voiculescu condamnat ICA, #Dan Voiculescu 10 ani inchisoare , #inchisoare
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca domnu' Voicu, sa scape-o sa reuseasca,
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca domnu' Voicu, desi l-au pus in catuse,