Voiculescu, 10 ani la inchisoare Oreste isi ataca fostii colegi. Ce scrie Mircea Badea UPDATE

Sambata, 09 August 2014, ora 19:31
43012 citiri
Voiculescu, 10 ani la inchisoare Oreste isi ataca fostii colegi. Ce scrie Mircea Badea UPDATE
Foto: Facebook/Oreste Teodorescu

Oreste Teodorescu, care a lucrat ani de zile in trustul Intact, a reactionat dur dupa condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA.

"Odata cu micsorarea varanului intre peretii binemeritatei celule, se inchide un capitol urat, chiar pestilential al istoriei noastre. Competentele sistemului de propaganda, manipulare si dezinformare post sovietic si-au depasit limitele valabilitatii.

Ma uit mirat si trist la fostii mei colegi de trust care se incapataneaza absurd sa inteleaga ca otravirea spatiului public nu se numeste presa. Puroiul a curs, buba trebuie sa se vindece", a scris pe Facebook Oreste Teodorescu.

Dan Voiculescu, 10 ani de inchisoareDe ce se incaiera online Serban Huidu si Lia Olguta Vasilescu

Fostul realizator TV a precizat ca Romania are nevoie de liniste si de intelepciune, mai ales intr-o situatie cum este cea din prezent, o atmosfera "geopolitica atat de fierbinte".

Voiculescu, 10 ani la inchisoare. Vedetele Antena 3 merg "la plimbare", la Cotroceni

"Breasla noastra jurnalistica se va solidariza in bine dupa ce, inevitabil, vuvuzelele sparte isi vor reduce decibelii.

Ma doare sufletul pentru fostii mei prieteni carora le inteleg disperarea, dar ma bucura nespus faptul ca Statul de Drept incepe sa-si intre in drepturi", a continuat Oreste.

La o ora dupa ce fostul realizator TV a postat pe Facebook, Mircea Badea a scris si el o postare ce parea un raspuns.

"Sunt mult prea multi oameni cu mine ca sa pierd timp sa raspund unor cretini fara public, fara cariera, fara identitate, care mesteca rahat pentru ca sunt platiti dintr-o punga de hotii lui Basescu. Maine la 17.00 ma plimb la Cotroceni. Singur, desigur", a scris pe Facebook Mircea Badea

UPDATE 20.55 Ulterior, realizatorul TV a venit cu o precizare, dezmintind ca postarea anterioara ar fi avut vreo legatura cu Oreste.

"Postul de mai devreme, cu faptul ca n-am timp si motiv sa raspund japitelor, are legatura cu evezeii si labeunistii, nu cu alte persoane care mi-au frecventat existenta si au decis sa o paraseasca ticalosind", a subliniat Mircea Badea, cerand "cuvenita rectificare pe ziare.com".

De mentionat, ca la ora afisarii postarii sale pe Facebook, Mircea Badea era in direct, in platoul de la Antena 3.

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

A.G.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Oreste reactie Voiculescu inchisoare, #Oreste Dan Voiculescu inchisoare, #Dan Voiculescu inchisoare , #inchisoare