Voiculescu, condamnat la inchisoare - Vedetele de la Antene il apara: Ne-a vorbit despre iubire, toleranta...

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 21:03
5993 citiri
Voiculescu, condamnat la inchisoare - Vedetele de la Antene il apara: Ne-a vorbit despre iubire, toleranta...
Foto: Facebook/Mircea Badea chiar el

Vedetele trustului Intact si-au declarat, joi, sprijinul pentru Dan Voiculescu, dupa ce acesta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

"Domnul Voiculescu ne-a vorbit de curand despre iubire si toleranta. Si nu ca un profesor sau ca un parinte, ci ca un prieten. E randul nostru sa ii fim aproape. Si ii suntem!", a scris Andreea Berecleanu pe contul sau de Facebook.

Si Mircea Badea a transmis un mesaj cu referire la aceasta condamnare.

"Eu, daca as fi Dan Voiculescu, as inchide Antena3. I-am si spus-o de vreo trei ori in ultimul an. N-ar mai avea nicio problema", a notat Mircea Badea tot pe o retea de socializare.

Mai mult, realizatorul emisiunii "In gura presei" si-a schimbat poza de cover a profilului in cea de mai jos.

O alta reactie a venit din partea lui Radu Tudor, care a scris pe blogul sau un post intitulat "In legatura cu dosarul Voiculescu- telepatia: pohta ce-a pohtit Basescu".

Acesta nu a vrut sa scrie mai multe, ci doar sa publice o parte din rechizitoriul DNA si apoi sa ofere o definitie a cuvantul "telepatie".

"Fila 165 din rechizitoriul DNA: 'Toti cei implicati (in acest dosar) au actionat in interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie'

TELEPATIE - Fenomen psihic (neaprobat de stiinta) de transmitere a gandurilor si sentimentelor la distanta; comunicare extrasenzoriala. (Sursa-NODEX 2002)

TELEPATIE - Posibilitate parapsihologica de a percepe fenomene care nu sunt in raza simturilor, precum si de a transmite gandul la distanta; percepere intamplatoare a fenomenelor si a gandurilor de la distanta. (Sursa - Dictionarul de Neologisme) ", a notat Radu Tudor.

Dan Voiculescu, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare

"Dosarul telepatia"

Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, de catre magistratii Tribunalului Bucuresti, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

Decizia nu este, insa, definitiva si poate fi atacata in apel, lucru pe care avocatii l-au facut deja. Instanta a mai dispus confiscarea averii lui Dan Voiculescu, punand sechestru pe casa din Kiselleff si pe suma de 15 milioane de lei.

Dupa aflarea sentintei, Dan Voiculescu a scris pe blogul sau: "Ma bazez pe ideea ca singura acuzatie care mi se poate aduce - halucinanta pentru orice sistem de drept - este cea de influentare telepatica".

In realitate, omul de afaceri a intors in favoarea sa o anumita parte din rechizitoriul DNA si anume "releva, de asemenea, faptul ca invinuitul si-a folosit influenta politica pentru a controla prin interpusi intregul proces de privatizare a societatii in conditii care sa-i faciliteze achizitia pachetului de actiuni la un pret derizoriu

-o versiune contrara insemnand sa admitem ca toti cei implicati si-au incalcat atributiile de serviciu sau au actionat in interesul SC Grivco SA Bucuresti din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie".

Aceasta a fost interpretata de Dan Voiculescu drept o acuzatie ca ar fi influentat telepatic alte persoane, convingandu-le sa-i faciliteze preluarea activelor ICA.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#angajati Antena sustinere Voiculescu, #Dan Voiculescu condamnat, #Dan Voiculescu inchisoare, #Dan Voiculescu dosar ICA, #Dan Voiculescu condamnat inchisoare , #inchisoare