Securismul luminat al lui Crin Antonescu (Opinii)

Vineri, 02 Noiembrie 2012, ora 17:27
6628 citiri
Securismul luminat al lui Crin Antonescu (Opinii)

Poate nu e cazul sa ne amintim vorba aceea veche: "spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti", deoarece presedintele PNL a explicat in aceasta vara foarte clar de ce s-a imprietenit cu Dan Voiculescu, nu mai e niciun secret: are un scop politic corect.

Pentru cine nu mai tine minte, Crin Antonescu afirma si ca aliatul sau "a fost securist, pentru ca in comertul exterior nu erai un biet informator". Iarasi corect. Aia barosani stiau pe cine servesc, faceau parte dintr-un sistem elevat unde nu ca nu mureai de foame, dar erai recompensat bine pentru inalta pretuire atarnata de fundul dictatorului.

Acuma ca Dan Voiculescu a trebuit sa admita ceea ce nega mereu in ciuda marturisirii lui Crin Antonescu si a declarat in dosarul de candidat ca a umblat cu cioara vopsita, ca a fost un privilegiat al sistemului opresiv, tara nu se schimba prea tare. Dar trebuie sa recunoastem ca este un eveniment important, reprezinta o borna.

Partidul istoric care si-a vazut niste fruntasi azvarliti in puscariile comuniste de catre sistemul opresiv care l-a evidentiat in ramura pe Voiculescu intra intr-o etapa noua. Si se desparte, totodata, de trecut. Traim intr-o lume formala.

Securistul lui Crin Antonescu a inaugurat implicit epoca securismului luminat. Or mai fi, printre rezervistii care tipau in strada asta-iarna, si alti nevoiasi cu pensii reduse care nu-l suporta pe Traian Basescu, iar probabil ca "dincolo" generalul Plesita plescaie fericit.

Oare cum o arata Raiul turnatorilor, le da un bloc cu amarati pe care pot sa-i asculte cand injura oranduirea si ii lasa sa-si faca rapoartele pe tablete?

Dar daca in numele unui scop politic corect vor cere si violatorii, criminalii si pedofilii sa se inscrie in USL? Vor fi amnistiati?

...Normal ca exagerez. Daca ceea ce se petrece sub ochii nostri reprezinta normalitatea, atunci eu am un comportament deviant. Fireste ca fiecare are dreptul sa imprime gandirii sale arhitectura care convine scopurilor, iar politica nu poate fi considerata mostra de moralitate decat de catre practicantii ei.

Prin forta cu care isi urmaresc interesele, care mereu se materializeaza conform aspiratiilor, ei sunt majoritari, nu gloata.

In fond, domnul Crin Antonescu nu este decat un om. Iar ca sa isi aduca partidul la putere se bazeaza pe toate vehiculele care merg in acelasi loc. Daca ar inchide usa mitocanilor si indivizilor fara obraz, PNL n-ar avea mai mult de cateva procente. Ciudata mai e si democratia asta!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Voiculescu securist recunoscut, #Voiculescu Securitate USL, #Antonescu Voiculescu securitate , #Partidul Conservator