Voiculescu, despre completul care il judeca: "Coincidenta", absolut "intamplator"

Joi, 17 Ianuarie 2013, ora 20:17
3810 citiri
Voiculescu, despre completul care il judeca: "Coincidenta", absolut "intamplator"

Senatorul ales Dan Voiculescu considera ca faptul ca dosarul in care este judecat privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare a fost repartizat aceluiasi complet care l-a condamnat pe Adrian Nastase la inchisoare este "absolut 'intamplator'" si o "'coincidenta' dumnezeiasca".

"Scriam chiar pe blog, in urma cu cateva zile, ca dosarul fara probe care mi s-a 'pregatit', ajuns la Inalta Curte, nu poate fi judecat decat de catre cei 'alesi'. Ieri, absolut 'intamplator' acest dosar a fost repartizat, dintre zeci de judecatori, exact celor 3 care au pronuntat decizia intr-un alt dosar fara probe.

Aceasta 'coincidenta' demonstreaza, o data in plus, ca am avut dreptate. Sigur, nu e singura coincidenta", a scris Dan Voiculescu pe blogul sau.

Fondatorul Partidului Conservator aprecieaza ca "tot o coincidenta" a facut ca DNA sa ancheteze un chestor al Politiei Romane imediat ce presedintele Traian Basescu l-a amenintat public - "Nu e bine, domnule chestor!".

In plus, "tot o coincidenta" a declansat o ancheta ANI impotriva unui judecator imediat ce acesta a contestat o procedura in cadrul CSM.

"Sirul 'coincidentelor' ar putea continua. Dar n-are sens. Este fascinant cum armata de impostori care striga neincetat ca apara statul de drept, in fata acestor 'coincidente' antidemocratice fie tace, fie saluta incantata.

Asadar, in conditiile in care sistemul arondat domnului Basescu a renuntat la orice 'jena democratica', iar aparentele oricum nu mai pot fi salvate, nu inteleg de ce se mai pierde vremea. L-a suparat chestorul pe Traian Basescu, 'umflati-l!'. L-a suparat judecatorul pe Traian Basescu, 'umflati-l!'. Il supara, de atatia ani, Voiculescu pe Basescu? 'Curat neconstitutional, dar umflati-l!'", a conchis Dan Voiculescu.

Ghinionul lui Dan Voiculescu la instanta suprema

Dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare a fost repartizat la completul 4 al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, acelasi care l-a condamnat in fond pe Adrian Nastase, in dosarul "Trofeul Calitatii". Fondatorul PC a primit termen de judecata pentru 25 aprilie la ICCJ.

Senatorul ales va fi judecat de completul din care fac parte Ionut Matei, Ioana Bogdan si Cristina Rotaru, judecatorii care l-au condamnat in fond pe fostul premier la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul "Trofeul Calitatii", in ianuarie 2012.

Din acel complet doar Ionut Matei si Ioana Bogdan au ales sa dea o solutie de condamnare pentru Adrian Nastase, in timp ce Cristina Rotaru a decis achitarea acestuia.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Voiculescu coincidenta judecare dosar, #judecare dosar Dan Voiculescu, #Dan Voiculescu judecat ICA, #Voiculescu judecat complet condamnat Nastase , #proces