Reactia lui Dan Voiculescu, dupa atacul lui Basescu: Sa inceapa ancheta!

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 17:26
5257 citiri
Reactia lui Dan Voiculescu, dupa atacul lui Basescu: Sa inceapa ancheta!
Foto: Arhiva

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, il acuza pe Traian Basescu de tradarea intereselor nationale si de pozitionare impotriva interesului national, in cazul returnarii tezaurului Romaniei de la Moscova.

Voiculescu ii raspunde astfel, sefului statului, dupa ce acesta l-a atacat dur luni seara.

"Cand Traian Basescu, din calitatea de presedinte, spune public, fara argumente, ca Guvernul Romaniei este corupt, se pozitioneaza impotriva interesului national. Si daca tot vorbim de interese nationale, poate ar fi cazul sa inceapa ancheta mult asteptata de romani legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea lui Traian Basescu in nerecuperarea acestuia.

Tradarea intereselor nationale se incadreaza perfect in art. 96 din Constitutia Romaniei", a scris Dan Voiculescu, pe blogul sau.

In articolul 96 din Constitutia Romaniei, la alineatul (1) scrie: Camera Deputatilor si Senatul, in sedinta comuna, cu votul a cel putin doua treimi din numarul deputatilor si senatorilor, pot hotari punerea sub acuzare a Presedintelui Romaniei pentru inalta tradare.

Fostul senator PC noteaza ca declaratia lui Traian Basescu, de marti seara, de la B1 Tv - "Voiculescu e cel mai puternic" - arata ca seful statului "recunoaste acest lucru si il asigur ca voi ramane puternic in continuare".

Basescu, atac dur la "moguli": Voiculescu, un jeg moral - Sebastian Ghita ameninta jurnalisti

"Acelasi Traian Basescu incearca sa creeze o disputa intre mine si prim-ministrul Victor Ponta. Minte ca eu mi-am turnat la Securitate rudele - o minciuna asa cum rezulta si din decizia instantelor judecatoresti. Incearca sa jigneasca membrii CNA-ului, BNR-ul, FMI-ul, Guvernul si Parlamentul", a mai scris Dan Voiculescu, despre declaratiile lui Traian Basescu, de marti seara.

Basescu, atac sustinut la Ponta, moguli, PNL, BNR, FMI. Dezvaluiri despre Becali si "Raiul lui Dragnea"

Presedintele Traian Basescu a lansat un atac dur, marti seara, la adresa lui Dan Voiculescu si Sebastian Ghita, patroni de presa.

Despre presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a carui familie detine trustul Intact, Traian Basescu a spus ca este "un jeg moral", in timp ce social-democratul Sebastian Ghita, patron al postului Romania TV, ar fi "agresiv" si ar "ameninta jurnalisti".

"Voiculescu e cel mai puternic. Victor Ponta e o gaza pentru Voiculescu, atata timp cat moralitatea lui Victor Ponta este 'ma fac partener cu unul care si-a turnat rudele'. Va dati seama ce jeg moral? Unul care si-a turnat rudele. Dar Victor Ponta este unul care depinde de el (Voiculescu - n. red.) ", a declarat Basescu, invitat la postul B1 TV.

Acesta a mai acuzat ca "trustul de presa al lui Voiculescu spala pe creier electoratul lui Victor Ponta".

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Voiculescu Basescu tradare interese nationale, #Voiculescu raspuns Basescu, #Basescu Voiculescu jeg moral, #Basescu atac Voiculescu , #Traian Basescu