Voiculescu: Basescu minte, a fost de trei ori la Grivco

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 21:12
4367 citiri

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, sustine ca Traian Basescu "minte" atunci cand spune ca s-a intalnit o singura data cu el. "A fost de 3 ori la Grivco", sustine Voiculescu.

"In 2004 a fost de 3 ori la Grivco, fapt pe care l-a declarat public in timpul campaniei electorale din 2009, cand a recunoscut ca s-a caciulit pentru voturi. 'Toata lumea stia ca merg cu caciula in mana pentru a obtine niste voturi' spunea Traian Basescu pe 26.11.2009 despre vizitele sale la Grivco (declaratia este publica, o gasiti la o simpla cautare pe Google).

Asadar, Basescu Traian minte inca o data. S-a caciulit de fiecare data cand in joc au fost functiile si interesele sale. Dar o minciuna in plus nu mai reprezinta nimic pentru un domn care, desi a fost demis de 88% dintre romani, s-a agatat de privilegii si a inceput sa se smiorcaie ca el nu renunta la functie, devenind reperul absolut al ridicolului politic", a scris Dan Voiculescu pe blog.

Prezent, joi seara, intr-o emisiune la B1 TV, Traian Basescu a spus ca s-a intalnit o singura data cu Dan Voiculescu.

"Cred ca da, m-am vazut cu el, undeva la Antena 1, nu? Va confirm ca cred ca m-am intalnit, dar nu-mi mai aduc aminte in ce imprejurari. Pot sa discut civilizat, pot sa ma intalnesc cu un patron de presa, fie ca-i Sarbu, Ghita, Voiculescu, am dat niste exemple. Dar sa nu-mi ceara ceva legat de justitie, legat de interventii. S-ar putea sa aiba omul ceva pe suflet.

Cu domnul Voiculescu m-am intalnit o data inainte. N-am fost umil niciodata in fata nimanui. Astea-s povesti de securistoid. M-am umilit in fata mamei si-a lui tata. Dar aici bate campii, deci e si prost, ca eu in 1996 nu am candidat la Primaria Capitalei", a spus Traian Basescu.

O.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Dan Voiculescu intalnire Basescu, #Dan Voiculescu Basescu Grivco , #Traian Basescu