Dani: Lumea crede ca Mihaela cauta ceva in chilotii mei

Marti, 11 Noiembrie 2008, ora 12:21
9338 citiri
Dani: Lumea crede ca Mihaela cauta ceva in chilotii mei

Dani Otil, iubitul Mihaelei Radulescu, nu este surd la gura lumii si stie ca multi "spectatori" ai relatiei lor sustin ca cele doua vedete isi garanteaza avantaje reciproce, legate de bani, faima sau sex.

"Matinalul" este constient ca lumea il crede interesat financiar, in timp ce Mihaela ar urmari in primul rand satisfacerea poftei sale de aventura.

Mihaela Radulescu (39) si Dani Otil (28) traiesc o poveste de dragoste care s-a transformat, de o luna incoace, intr-un subiect de interes national. Unii ii sustin, altii ii blameaza, insa cert este ca toti ii comenteaza, relateaza Gardianul.

S-a barfit intens pe marginea acestui subiect si fel de fel de aspecte au fost analizate: ca Dani este interesat de banii Mihaelei si, totodata, de faima pe care ar putea-o capata datorita relatiei cu prezentatoarea "Duminicii in familie". O alta ipoteza a fost aceea ca, la aproape 40 de ani, Mihaela este inca in plina forma, asa ca a gasit ce a cautat: un barbat tanar, care sa tina pasul cu nevoia ei de adrenalina.

Dani este constient ca relatia lui cu Mihaela este condamnata de multe persoane si, mai ales, pusa pe seama unui interes financiar: . "Sunt convins ca lumea crede ca eu caut ceva intr-un cont si Mihaela cauta ceva in chilotii mei! Sa creada ce vor ei, nu ma intereseaza. Noi stim cum stau lucrurile de fapt si asta e tot ce conteaza", a spus prezentatorul TV in cadrul unei emisiuni de la Euforia TV.

In cadrul aceleiasi emisiuni, Dani a recunoscut si un lucru despre care se vorbeste inca din momentul in care relatia dintre el si Mihaela a fost facuta publica, si anume dorinta lui de a deveni mai cunoscut. Inca de la inceput lumea l-a suspectat pe Dani ca ar vrea sa-si faca publicitate pe spatele Mihaelei.

"Mediatizarea asta imi face oarecum bine. E mai rau atunci cand toate barfele ajung la Resita, la mine acasa. Bine macar ca pana acolo informatiile se mai cern putin", a mai spus Dani.

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Fratele lui Dani Oțil e cel mai bun specialist din România. În ce domeniu s-a făcut remarcat Dorin
Fratele lui Dani Oțil e cel mai bun specialist din România. În ce domeniu s-a făcut remarcat Dorin
Pe cât de celebru este Dani Oțil, una dintre vedetele Antenei 1, pe atât de discret este fratele său, Dorin, mai mare cu patru ani. Cei doi sunt destul de apropiați, chiar dacă Dorin...
#Dani Otil, #Mihaela Radulescu, #chiloti, #cont, #bani, #sex, #faima, #declaratii , #Mihaela Radulescu