Dani Otil a dormit pe podea in scopuri umanitare

Luni, 15 Decembrie 2008, ora 08:54
2350 citiri
Dani Otil a dormit pe podea in scopuri umanitare

Dupa o serie de aparitii publice in care a reusit sa socheze prin vestimentatie sau prin declaratii, iubitul Mihaelei Radulescu a incercat sa dreaga busuiocul participand la o noua actiune umanitara, in satul Chiliile, o localitate din Intorsura Buzaului.

El a impartit saci cu alimente si haine oamenilor nevoiasi, acceptand sa-si petreaca noaptea pe podeaua caminului cultural din Chiliile.

"Contaminat" de iubita lui cu spirit caritabil, Dani Otil a raspuns afirmativ invitatiei de a se alatura unei campanii sociale de ajutorare a oamenilor din satul Chiliile, o localitate din Intorsura Buzaului unde se traieste ca in Evul Mediu, dupa cum relateaza Gardianul.

Pentru ca in zona nu exista apa sau curent electric, Dani a avut parte de un weekend cu totul inedit, vazandu-se nevoit sa accepte, pentru doua zile, conditii de trai cu care nu era obisnuit.

Cu toate ca, initial, trebuia sa vina insotit de Mihaela Radulescu, in cele din urma, Otil s-a perezntat singur, iubita sa fiind retinuta in Capitala cu pregatirile pentru emisiunea de duminica de la Antena 1.

"In fiecare an noi incercam sa ne aducem contributia la masa de sarbatori a romanilor uitati de lume si de civilizatie. Anul acesta am ales Chiliile, si ne-am mobilizat cu totii sa facem sarbatorile de iarna mai usoare pentru locuitorii acestor zone. Ii multumesc foarte mult lui Dani ca ne-a acceptat invitatia de a lua parte la eveniment. S-a comportat ca un om obisnuit, fara fite de vedeta si a muncit cot la cot cu celelalte persoane pentru a pregati sacii cu ajutoare", ne-a declarat Bogdan Oprea, presedintele organizatiei non-profit Salvatorii BGS, initiatorul acestui proiect.

Cum la Chiliile nu exista hoteluri, Dani si ceilalti participanti la eveniment au fost nevoiti sa doarma pe jos. Au innoptat la caminul cultural si s-au multumit doar cu niste saci de dormit si caldura asigurata de o mica soba de teracota din incapere.

Impreuna cu Mihaela, Dani a facut mai multe vizite si la Casa Hospice, din Brasov, unde a dus cadouri copiilor cu boli incurabile, gest pe care cei doi intentioneaza sa-l repete si de Craciun.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dani Otil, #Mihaela Radulescu, #Cadouri, #caritabil, #Chiliile, #Intorsura Buzaului , #Mihaela Radulescu