Mihaela Radulescu l-a facut pe Dani Otil sa planga in direct

Vineri, 13 Noiembrie 2009, ora 10:07
23668 citiri
Mihaela Radulescu l-a facut pe Dani Otil sa planga in direct
Foto: Antena 1

Dani Otil s-a emotionat pana la lacrimi, la propriu, cand iubita sa Mihaela Radulescu a rugat pe cineva sa ii citeasca niste versuri din noua sa carte, in timpul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani".

Mihaela Radulescu se afla la emisiune pentru a-si lansa noul volum, "Niste raspunsuri". Emotionat, Dani Otil a izbucnit in lacrimi si a fugit in culise de doua ori, in timpul emisiunii.

"Vedeti ca dragostea si lacrimile sunt adevarate, desi cartea mea este fictiune", a sus Mihaela Radulescu.

Dupa cateva momente, Dani Otil s-a intors in platou si dupa melodia formatiei Taxi subiectul a revenit.

"Vrei sa fii sotul meu?", a intrebat Mihaela Radulescu, spunand ca acesta e titlul unui capitol din cartea sa "Niste raspunsuri".

"Iti raspund dupa a treia carte", a raspuns Dani Otil, iar replica a venit imediat de la iubita sa: "A treia carte este deja predata la Polirom".

"Asa se fac lansarile in emisiunea Razvan si Dani", a mai spus prezentatorul, dupa care Mihaela Radulescu a spus "casatoriile tot asa".

Mihaela Radulescu a anuntat ca pentru personajul din cartea sa a ales numele de Mircea, tocmai pentru ca in viata sa nu a existat un barbat cu acest nume.

"Nimic din ce este in carte nu este povestea vietii mele. Acolo este ceva ce as vrea sa traiesc. Sunt personajele mele care fac legea", a spus Mihaela, care a mentionat ca cel mai bine scrie atunci cand este iubita.

In timpul unui mini-interviu realizat de Dani Otil, Mihaela a declarat ca fantezia sa sexuala este sa fie iubita de un singur barbat. "Fantezia sexuala a mea este sa am fericirea sa fiu iubita de un singur barbat, caruia sa ii ajung si sa nu ii mai trebuiasca alta femeie", a spus vedeta.

In timpul interviului, Dani Otil a inceput din nou sa planga. Mihaela a declarat ca Dani plangea pentru copiii de la Hospice Casa Sperantei din Brasov, pe care cei doi i-au ajutat de mai multe ori, cu donatii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dani Otil plans emisiune, #Dani Otil Mihaela, #Dani Otil , #Mihaela Radulescu