Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Daniel Buzdugan (Galerie foto)

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 07:55
8168 citiri
Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Daniel Buzdugan (Galerie foto)
Foto: Facebook/Daniel Buzdugan

Retelele sociale au devenit intr-un timp foarte scurt cei mai buni prieteni ai persoanelor publice. De la politicieni la artisti, cu totii stau si discuta cu fanii lor pe Facebook, Twitter sau alte retele de acest gen. Anunturile, pozele si gandurile vedetelor sunt expuse pe Internet in dorinta de a fi mai aproape de cei ce vad in ele un model.

Saptamana aceasta ne-am gandit sa va aratam ce poze mai publica Daniel Buzdugan pe pagina sa de Facebook, care a atins peste 64.000 de fani.

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Adela Popescu (Galerie foto)

Daniel este unul dintre cei mai buni entertaineri din tara si nu de putine ori este invitat sa fie gazda unor evenimente. In fotografia urmatoare apare alaturi de Mihai Morar la Zilele Orasului Predeal, eveniment ce a avut loc a doua zi dupa Forza Zu de la Iasi, unde au fost prezente 100.000 de persoane.

Tot alaturi de Mihai Morar, el a participat la emisiunea "O data-n viata", prezentata de Iuliana Tudor. Trebuie sa recunoastem ca aceste costume sunt excelente!

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Alex Velea (Galerie foto)

Daca esti in cautarea unui loc potrivit pentru vacanta, ar fi o idee buna sa dai o tura pe pagina de Facebook a lui Daniel. Are multe recomandari. Mai jos este o pensiune aflata la zece km de Vatra Dornei. "Va recomand borsul de pastrav si borsul de sturion", a scris el.

Un alt loc recomandat de Daniel se afla in apropierea manastirii Sucevita. "Locul se afla pe marginea unui rau de munte, in mijlocul padurii. Are piscina, spa, restaurant cu meniuri traditionale si nu numai. E Raiul pe pamant!!!! E fara muzica tare, e chill, e doar cu fosnetul padurii de ozon:) De aici puteti pleca in excursii prin padure la manastirea Sucevita, puteti vizita atelierul de ceramica Marginea sau face plimbari cu trasura", a scris el.

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: CRBL (Galerie foto)

Baietii de la Radio Zu au des invitati care mai de care mai interesanti si care le fac jocul. In continuare, o puteti admira pe "batranica" Madalina Ghenea.

Actor de meserie, Daniel stie cum sa "imbrace" fiecare personaj in functie de motiv. Aici filma cu Natalia Mateut un material la Clubul de Echitatie Agrointernational Otopeni.

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Adi Sina (Galerie foto)

Si dupa atata munca sau masa, mai bine spus, parca ar merge un pui de somn.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Daniel Buzdugan Facebook poze, #Daniel Buzdugan fotografii, #Daniel Buzdugan retele sociale, #vedete Romania Facebook , #Radio ZU