Ministerul Economiei da 2,26 mil. lei pe management financiar si pe control

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 14:50
1418 citiri
Ministerul Economiei da 2,26 mil. lei pe management financiar si pe control

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) va plati 2,26 milioane lei, fara TVA, pentru achizitia de servicii de management financiar si control, potrivit unui anunt de pe e-licitatie.ro.

Contractul a fost atribuit Bostina & Associates Financial Consulting pe 25 iunie, in urma unei licitatii deschise la care au fost primite trei oferte.

Valoarea estimata a contractului a fost de 5 milioane lei, fara TVA, si s-a ajuns la o valoare finala de 2,26 milioane lei, fara TVA.

In descrierea succinta a contractulu se arata ca "Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" (AM POS CCE) va achizitiona servicii de management financiar si control pentru indeplinirea corespunzatoare a atributiilor care ii revin in calitate de autoritate de management, respectiv pentru sustinerea activitatii de verificare administratia si verificare si control la fata locului a proiectelor finantate prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice " (POS CCE)".

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat vineri ca CE ar putea sa intrerupa temporar rambursarile in cadrul Programului Operational Sectorial-Cresterea Competitivitatii Economice (POS-CCE) ca urmare a deficientelor constatate de catre autoritatea de audit.

"Este posibil ca, in perioada urmatoare, Comisia Europeana sa ne intrerupa cererile de rambursare in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS-CCE), ca urmare a deficientelor constatate de catre autoritatea de audit. Noi speram sa reusim ca acest termen de intrerupere sa fie cat mai scurt, sa revenim pe cererile de rambursare prin care sa solicitam banii de la Comisia Europeana", a spus Chitoiu.

Potrivit acestuia, pe parcursul mandatului sau au fost semnate 52 de contracte in valoare totala de 457,1 milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#Ministerul Economiei, #servicii management financiar, #imprumut, #Daniel Chitoiu , #stiri Daniel Chitoiu