PDL: Daniel Constantin conduce ministerul cu gandul la Dan Voiculescu

Duminica, 07 Octombrie 2012, ora 15:28
2604 citiri
PDL: Daniel Constantin conduce ministerul cu gandul la Dan Voiculescu

Deputatul Adrian Radulescu a declarat duminica ca PDL considera ca ministrul Agriculturii si guvernul USL sunt ,,adevaratii daunatori" ai agriculturii romanesti si ca Daniel Constantin conduce ministerul ,,cu gandul la seful lui, Dan Voiculescu", si ca atare trebuie sa demisioneze.

,,Marti, in Camera Deputatilor se dezbate motiunea PDL pe Agricultura intitulata Daunatorii USL distrug Agricultura. Romania a avut un un 2011 extrem de bun din punct de vedere agricol, a fost nevoie de numai cinci luni de guvernare Ponta, de dezinteres, indiferenta, demagogie pentru ca agricultura romaneasca sa intre in deriva", a spus el in cadrul unei conferinte de presa.

Deputatul PDL Adrian Radulescu a mentionat ca in aceasta perioada se vorbeste de ,,scumpiri in lant", care sunt cauzate de ,,proasta guvernare" practicata de guvernul Ponta in ultimele cinci luni. ,,Vorbim zilele acestea de scumpiri in lant care vor lovi direct in buzunarul oamenilor. Mare parte din scumpirile ce ne vor afecta pe toti sunt cauzate de proasta guvernare practicata de guvernul Ponta, sau mai bine zis de absenta oricarei guvernari fara nicio masura care sa atenueze efectele grave ale secetei din acest an. Este clar ca agricultura nu a fost si nu este o prioritate pentru USL inca de la formarea guvernului Ponta", a opinat presedintele Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor.

Democrat-liberalul a precizat ca Victor Ponta a ales sa puna ,,un om de incredere" al lui Dan Voiculescu la ministerul Agriculturii, sustinand ca ministrul nu conduce minsterul cu gandul la problemele lui, ci ,,cu gandul la seful lui Dan Voiculescu".

,,Victor Ponta a ales sa puna pe un om de incredere al lui Dan Voiculescu la conducerea acestui minister. Nici expertiza lui Daniel Constantin, nici experienta nu au contat in numirea sa, ci faptul ca omul din spatele lui Constantin, Dan Voiculescu, este implicat in dosare penale in care ministerul Agriculturii este parte vatamata. In acest moment agricultura din Romania este condusa de un om subordonat intereselor directe ale lui Dan Voiculescu. Daniel Constantin nu conduce ministerul Agriculturii cu gandul la problemele lor, Daniel Constantin conduce ministerul Agriculturii cu gandul la seful lui, Dan Voiculescu", a comentat deputatul.

,,Guvernul Ponta, prin Daniel Constantin, a realizat o absorbtie din fonduri europene in ultimele cinci luni, mai exact jumatate din cat au facut guvernele precedente in aceeasi perioada de timp. Acest lucru loveste diect in PIB-ul Romaniei, in pensii si salarii si veniturile agicultorilor.

Pentru a servi clientela politica, ministrul Daniel Constantin a dispus numirea a 50 de directori generali adjuncti pentru supervizarea activitatii directorilor din agentiile regionale si teritoriale pentru dezvoltare rurala si pescuit. Acestia ne costa pe toti peste un milion de euro pe an (...). Guvernul Ponta si Daniel Constantin amana organizarea alegerilor pentru Camerele Agricole Judetene si Camerele Agricole Nationale la presiunea baronilor locali USL. (...) Daniel Constantin si Victor Ponta nu pot controla baronii locali si nu pot iesi din cuvantul lor. Ce mare pacat pentru Romania", a punctat democrat-liberalul.

Adrian Radulescu a mai spus ca ,,ministrul Daniel Constantin si Victor Ponta au depasit complet calendarul de implementtare a tuturor masurilor pe fonduri europene ".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Daniel Constantin Dan Voiculescu, #acuzatii PDL Daniel Constantin , #ministrul Agriculturii
Comentarii
Poza Caliman Eugen
Caliman Eugen
rank 4
Doar n-o conduceMinisterul,cugindul laPresedintesau"alba ca zapada"!