Ziare.com
Home > Personalitati > Daniel Florea
Daniel Florea
De necrezut: Cine va judeca Steaua in cazul Valiza

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 19:13

De necrezut: Cine va judeca Steaua in cazul Valiza

Daniel Florea / stiri Daniel Florea

Steaua va beneficia de un ajutor nesperat in cazul Valiza, redeschis de Liga Profesionista de Fotbal ca urmare a sentintei de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Oficialii LPF au anuntat, miercuri, ca redeschid cazul Valiza, iar acesta va ajunge pe mainile lui Daniel Florea, nimeni altul decat cel care a anulat pedepsele dictate impotriva Stelei in 2008, pe cand se afla in fruntea Curtii de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul FRF. Dupa aceasta decizie, Florea a fost dat afara cu scandal de la FRF. El a afirmat ca asupra sa s-au facut presiuni uriase pentru o decizie in acest caz: "Mircea Sandu mi-a spus direct, in biroul lui, Lupescu m-a sunat de mai multe ori", declara Florea la postul SportRo, in urma cu cinci ani. LPF ia prima decizie in cazul Valiza - Ce va pati Steaua In replica, Mircea Sandu a sustinut ca Daniel Florea a fost manevrat. "El este un baietel, o marioneta manevrata", l-a descris Sandu in acel ...

7 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Daniel Florea, scriindu-ne la adresa personalitati@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Daniel Florea
Daniel Florea
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Daniel Florea, le puteti trimite la adresa de e-mail personalitati@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor