Funeriu: Primarul Timisoarei e sapat de comunistoizii vicleni ai PSD. Sa rupa protocolul!

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 14:49
1857 citiri
Funeriu: Primarul Timisoarei e sapat de comunistoizii vicleni ai PSD. Sa rupa protocolul!
Foto: Arhiva

Daniel Funeriu crede ca primarul Timisoarei, Nicolae Robu (PNL) este "ridiculizat si sapat de comunistoizii vicleni ai PSD, care ii pun in carca orice esec si capitalizeaza orice succes", asa ca ii sugereaza acestuia sa rupa protocolul cu PSD la nivel local.

Intr-un comentariu postat pe blogul sau, timisoreanul Daniel Funeriu argumenteaza afirmatiile de mai sus spunand ca in timp ce "toate contractele grase ale primariei au fost castigate de firme arondate grupului infractional organizat care este in spatele PSD Timis", Nicolae Robu deconteaza politic "toate gafele facute de aceste firme care acum exaspereaza timisorenii".

"PSD apare mediatic ca principalul luptator impotriva mafiei care a cucerit centrul, cu toate ca mafiile din jurul PSD sunt responsabile pentru aceasta mizerie, iar domnului Robu i se coace (cam pe nedrept, dar cu largul sau concurs) o imagine de 'ciudatelul de pe facebook' (...) Concluzia este ca, aproape a pierdut lupta cu PSD", mai scrie Daniel Funeriu.

In opinia sa, Nicolae Robu mai are o solutie, "salvatoare pentru el, pentru PNL si pentru Timisoara", in conditiile in care "PSD asteapta cu sufletul la gura iminenta sentinta a procesului domnului Robu legat de incompatibilitate", sentinta care poate sa duca la pierderea mandatului si la noi alegeri.

Daniel Funeriu considera ca, la Timisoara, exista in acest moment "o lupta de pozitionare" pentru castigarea primariei, iar "cea mai mare tragedie" pentru timisoreni ar fi ca administratia sa incapa pe mana PSD.

"Solutia este simpla: sa rupa maine protocolul cu PSD si sa anunte moartea colaborarii PSD-PNL in Timis. Asta poate face din domnul Robu un adevarat lider national, indiferent de ce se intampla la proces", considera Daniel Funeriu, amintindu-i totodata lui Nicolae Robu ca "la nivel national USL abia mai rasufla".

Daniel Funeriu a postat pe blog chiar in ziua in care Nicolae Robu a cerut public colegilor de alianta de la PSD sa ii retraga sprijinul politic viceprimarului Traian Stoia.

"Astazi am hotarat ca nu mai pot continua colaborarea cu domnul viceprimar Traian Stoia. Asta inseamna ca eu solicit PSD sa ii ridice sprijinul politic si sa desemneze un alt candidat la functia de viceprimar al municipiului Timisoara", a declarat Nicolae Robu, acuzandu-l pe viceprimarul PSD ca "a refuzat in mod sistematic sa isi faca treaba" si anuntand ca daca nu va fi inlocuit, atunci ii vor fi schimbate atributiile, relateaza Opinia Timisoarei.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Funeriu Robu primar Timisoara, #Funeriu Robu protocol USL Timisoara , #PDL