Daniel Ghita, facut KO de Semmy Schilt in finala K1

Luni, 31 Decembrie 2012, ora 16:40
93294 citiri
Daniel Ghita, facut KO de Semmy Schilt in finala K1

Daniel Ghita a fost facut KO in prima runda a finalei K1 de uriasul olandez Semmy Schilt.

Chiar si asa, performanta sportivului nostru, de a ajunge in finala turneului K1, ramane una impresionanta si demna de multe aplauze.

In ultima zi a anului, la Saitama (Japonia), sportivul roman a luat parte la Finala K1, care reunea la start cei mai buni 16 luptatori de K1 din lume. Pentru a pune mana pe trofeu si pe premiul de 400.000 de dolari, Ghita avea nevoie de patru victorii intr-o singura zi. O premiera in lumea sportului cu manusi.

Ghita a debutat in optimi impotriva tanarului brazilian Jhonata Diniz (21 de ani), pe care l-a invins surprinzator de greu, dupa trei runde, la puncte.

A urmat apoi partida din sferturi cu tunisianul Mourad Bouzidi. O intalnire castigata de luptatorul nostru in runda a doua, cand tunisianul s-a vazut nevoit sa abandoneze, dupa ce-a fost lovit cu piciorul in mana de Ghita.

In semifinale, Ghita a dat peste surprinzatorul marocan Jamal Ben Saddik, care ii eliminase din competitie pe mult mai cunoscutii Erol Zimmerman si Remy Bonjasky. In fata sportivului roman, africanul a rezistat insa numai 25 de secunde, moment in care a cazut la podea dupa o lovitura de picior la corp.

Astfel, Ghita a ajuns in finala, unde a dat piept cu favoritul la cucerirea trofeului, uriasul olandez Semmy Schilt. Dupa doua prime minute din lupta dominate de batav, cel poreclit de japonezi "Samuraiul Salbatic" a fost trimis la podea cu o lovitura de picior la cap. Luptatorul nostru s-a ridicat in cele 10 secunde, insa arbitrul a considerat ca nu mai poate continua lupta.

Daniel Ghita a pierdut finala K1, insa evolutia de la Saitama a fost una excelenta si demna de multe laude. Drept rasplata pentru locul doi, sportivul in varsta de 31 de ani a primit un cec in valoare de 100.000 de dolari.

A fost cea de-a doua infrangere din cariera suferita de Ghita in fata lui Schilt, dupa cea din 2009, cand a pierdut la puncte.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, Finala K1 de la Saitama (Japonia), la care a luat parte si luptatorul roman Daniel Ghita.

Desfasurarea finalei:

ora 16:45 - Finala K1 se incheie aici, cu o perfomanta impresionanta reusita de Daniel Ghita, in ciuda infrangerii din ultimul act.

INFO: Schilt se alege cu 400.000 de dolari pentru ca a castigat aceasta gala, in timp ce Ghita va trebui sa se multumeasca 'doar' cu 100.000 de dolari.

ora 16:40 - Daniel Ghita a fost facut KO de Semmy Schilt in prima runda a finalei K1. Sportivul nostru a cazut la podea dupa ce-a fost lovit cu piciorul in cap de olandez. Ghita s-a ridicat in cele 10 secunde, insa arbitrul a considerat ca nu mai poate continua lupta

ora 16:30 - Urmeaza finala dintre Daniel Ghita si Semmy Schilt.

INFO: Semmy Schilt are 39 de ani si e considerat a fi cel mai bun luptator de K1 din lume. Poate chiar din istorie. A castigat de 4 ori Finala K1.

INFO: Va fi pentru a doua oara cand Daniel Ghita (1.95 metri si 114 kilograme) va lupta cu uriasul Semmy Schilt (2.12 metri si 132 kilograme), cu care s-a mai intalnit si in 2009, atunci cand a fost invins la puncte.

FINALA K1:

DANIEL GHITA (ROMANIA) - Semmy Schilt (Olanda)

ora 15:50 - DANIEL GHITA, IN FINALA K1! Sportivul nostru l-a invins pe Ben Saddik prin KO dupa numai cateva secunde! Ghita l-a pus la podea pe marocan cu o lovitura de picior la corp!

ora 15:45 - Urmeaza semifinala dintre romanul nostru Daniel Ghita si marocanul Jamal Ben Saddik

ora 15:44 - Semmy Schilt l-a invins la punct pe Gokhan Saki si e primul finalist al galei de la Saitama.

ora 15:32 - Urmeaza prima semifinala, care ii opune pe Semmy Schilt (Olanda) si Gokhan Saki (Turcia).

INFO: Adversarul din semifinale al lui Ghita, marocanul Jamal Ben Saddik, are doar 22 de ani, insa impresioneaza la acest turneu, eliminandu-i pana acum pe Errol Zimmerman si Remy Bonjaski. Saddik e un adevarat colos (2.05 metri si 120 de kilograme), cu o forta incredibila si care va fi un adversar foarte dificil pentru sportivul nostru, in calea spre finala.

Urmeaza semifinalele:

Semmy Schilt - Gokhan Saki

Jamal Ben Saddik - Daniel Ghita

ora 15:12 - Daniel Ghita merge in semifinale, dupa ce Bouzidi, lovit cu piciorul de sportivul nostru, s-a accidentat la mana in repriza a doua si n-a mai putut continua.

ora 15:05 - Urmeaza ultimul sfert de finala, in care se vor bate romanul nostru DANIEL GHITA si tunisianul Mourad Bouzidi.

ora 15:03 - Mare surpriza in sferturi: Ben Saddik l-a invins la puncte pe Bonjasky si avanseaza in semifinale.

ora 14:52 - Urmeaza sfertul dintre Remy Bonjasky (Olanda) si Ben Saddik (Maroc).

ora 14:51 - Saki l-a facut KO in runda 1 pe Silva cu un croseu stang fantastic. Astfel, prima semifinala ii va opune pe Semmy Schilt si Gokhan Saki.

ora 14:45 - Urmeaza sfertul dintre turcul Gokhan Saki si brazilianul Anderson Silva.

ora 14:44 - Semmy Schilt castiga la puncte partida cu Verhoeven si merge in semifinale.

ora 14:35 - Suntem gata de sferturi. Primul ii va opune pe olandezii Semmy Schilt si Rico Verhoeven.

INFO: Asadar, Daniel Ghita il va intalni in sferturi pe tunisianul Mourad Bouzidi, cu care s-a mai batut odata, in 2005. Atunci, sportivul nostru s-a impus la puncte.

Urmeaza sferturile:

Semmy Schilt - Rico Verhoeven

Gokhan Saki - Anderson Silva

Remy Bonjasky - Ben Saddik

Mourad Bouzidi - Daniel Ghita

ora 14:32 - Daniel Ghita l-a invins greu la puncte pe tanarul brazilian Jhonata Diniz. In sferturi, sportivul nostru il va infrunta pe tunisianul Mourad Bouzidi.

ora 14:19 - Urmeaza lupta dintre DANIEL GHITA (ROMANIA) si brazilianul Jhonata Diniz.

ora 14:18 - Peter Aerts se accidenteaza in prima runda si e nevoit sa abandoneze. Bouzidi avanseaza in sferturi.

ora 14:10 - Urmeaza lupta dintre Peter Aerts (Olanda) si Mourad Bouzidi (Tunisia).

ora 14:09 - Ce lupta! Ben Saddik produce surpriza si-l elimina pe Zimmerman, dupa o partida in care ambii luptatori au fost numarati!

ora 13:59 - Urmeaza lupta dintre Errol Zimmerman (Surinam) si Jaman Ben Saddik (Maroc).

ora 13:58 - Bonjasky l-a invins greu pe Verlinden, la puncte.

ora 13:41 - Mergem in partea cealalta a tabelului, unde vom avea lupta dintre Remy Bonjasky (Olanda) si Filip Verlinden (Belgia).

ora 13:40 - Anderson Silva l-a facut KO in runda 1 pe Jurkovici si avanseaza in sferturi, unde il va intalni pe Gokhan Saki.

ora 13:35 - Urmeaza lupta dintre brazilianul Anderson Silva si Igor Jurkovici (Croatia).

ora 13:34 - Saki l-a facut KO in mai putin de un minut pe Raoumaru.

ora 13:29 - Urmeaza lupta dintre Gokhan Saki (Turcia) si Raoumaru (Coreea de Sud).

ora 13:27 - Rico Verhoeven s-a impus la decizie. Astfel, in primul sfert de finala se vor intalni Semmy Schilt si Rico Verhoeven.

ora 13:17 - Urmeaza lupta dintre Sergei Kharitonov (Rusia) si Rico Verhoeven (Olanda)>

ora 13:16 - Semmy Schilt l-a facut KO in runda a doua pe Brice Guidon, cu o directa de dreapta la barbie.

ora 13:12 - A inceput lupta dintre Semmy Schilt si Brice Guidon.

ora 13:00 - Gala K1 de la Tokyo a inceput, in cateva minute urmand a urca in ring primii doi luptatori, Semmy Schilt (Olanda) si Brice Guidon (Franta).

INFO: 16 sportivi se vor bate pentru castigarea marelui trofeu, dar si pentru a intra in posesia a 400.000 de dolari.

INFO: Finala K1 se va disputa in formatul optimi - sferturi - semifinale - finala, dupa urmatorul tintar:

Semmy Schilt - Brice Guidon

Sergei Kharitonov - Rico Verhoeven

Gokhan Saki - Raoumaru

Anderson Silva - Igor Jurkovici

Remy Bonjasky - Filip Verlinden

Errol Zimmerman - Jamal Ben Saddik

Peter Aerts - Mourad Bouzidi

Daniel Ghita - Jhonata Diniz

Daniel Ghita se lupta pentru 400.000 de dolari in ultima zi a anului!

INFO: In prima partida, cea din optimi, Ghita va da piept cu necunoscutul brazilian Jhonata Diniz. Daca il va invinge, atunci il poate intalni in sferturi pe marele Peter Aerts.

INFO: Ultima finala K1 a avut loc in urma cu doi ani. Dupa aceea, K1 a intrat intr-un con de umbra si abia in acest an si-a mai revenit din punct de vedere financiar.

INFO: In urma cu doi ani castigator a fost olandezul Alistair Overeem, care insa evolueaza acum in UFC. Dar marele absent e marocanul Badr Hari, aflat in puscarie, dupa o incaierare avuta intr-un club din Amsterdam.

INFO: La casele de pariuri, favorit e uriasul Semmy Schilt, urmat de Daniel Ghita.

Daniel Ghita are 31 de ani si a debutat in K1 in urma cu 8 ani.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Daniel Ghita K1 LIVE, #Daniel Ghita finala K1, #Daniel Ghita KO Schilt , #K1