Daniel Ghita se revolta dupa KO-ul din finala K1

Vineri, 04 Ianuarie 2013, ora 09:34
11800 citiri
Daniel Ghita se revolta dupa KO-ul din finala K1

Daniel Ghita se revolta dupa ce a pierdut prin KO finala circuitului K1 care a avut loc pe 31 decembrie in Japonia.

Luptatorul roman nu este de acord cu decizia arbitrului, care a intrerupt meciul cu Semmy Schilt si i-a acordat victoria acestuia dupa o lovitura de picior a olandezului care l-a trimis la podea.

Ghita sustine ca isi revenise din soc si putea continua meciul fara probleme.

"Am inceput bine lupta cu Schilt, dar am primit acea lovitura de picior si am cazut. Am fost constient tot timpul, am tras putin de timp, fiindca, dupa ce cazi, nu e bine sa te ridici repede. Am tras un pic de timp, dar nu m-am gandit ca arbitrul va opri meciul. L-am intrebat: De ce opresti lupta? Pot sa ma bat. Dar asa a vrut el si n-am mai avut ce face.

E ca la fotbal, nu ai cum sa schimbi decizia arbitrului. Un ghinion mi-a blocat cel mai important pas din cariera, un pas istoric pentru kick-boxingul romanesc. Asa am patit si in 2011, cu Hesdy Gerges. El m-a lovit sub centura, dar arbitrul a spus ca m-a izbit in stomac si am pierdut", a explicat Ghita in Evenimentul Zilei.

Romanul spune ca si olandezul Schilt a fost surprins de decizia arbitrului de ring, care a intrerupt lupta.

"Si Semmy Schilt a fost surprins de decizia arbitrului. A vazut ca n-a fost un KO din care sa nu-mi revin. Si el, si antrenorul lui mi-au spus acest lucru", a mai spus Ghita.

Luptatorul nostru regreta infrangerea suferita in marea finala din Japonia mai ales ca, spune el, a facut multe sacrificii pentru a se pregati asa cum trebuia pentru acel turneu.

"Eram foarte hotarat sa ajung in finala. Aveam mare incredere in mine, in munca mea de fiecare zi. M-am pregatit cate doua ore dimineata si cate doua ore dupa-amiaza. Uneori am lucrat si duminica. Si Dumnezeu a facut lumea in sase zile si in a saptea zi s-a odihnit. Eu nu m-am odihnit nici duminica. Am sacrificat o buna parte din viata mea pentru visul de a deveni numarul unu in K1. Dar arbitrul a avut un rol important acum. Am insa timp sa demonstrez ca Daniel Ghita este numarul unu."

Daniel Ghita, facut KO de Semmy Schilt in finala K1

Daniel Ghita a fost invins prin KO in finala turneului K1 de catre olandezul Semmy Schilt. Pentru a ajunge in finala, Ghita i-a invins pe Jhonata Diniz, Mourad Bouzidi si Jamal Ben Saddik.

Semmy Schilt, despre succesul in fata lui Daniel Ghita

Semmy Schilt a castigat 400 de mii de dolari pentru succesul obtinut in fata lui Ghita, in timp ce romanul a incasat un cec in valoare de 100.000 de dolari.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Daniel Ghita Semmy Schilt 2012, #Ghita reactie Schilt, #Ghita KO Schilt 2012, #Daniel Ghita finala K1 , #K1