Luptatorul Daniel Ghita, revoltat dupa ce a iesit sa protesteze - ce a descoperit in Piata Universitatii

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 12:01
24281 citiri
Luptatorul Daniel Ghita, revoltat dupa ce a iesit sa protesteze - ce a descoperit in Piata Universitatii
Foto: Facebook/Daniel Ghita

Luptatorul Daniel Ghita a participat, in ultimele zile, la protestele din Piata Universitatii, insa a afirmat ca a ramas cu un gust amar dupa ce unii protestatari i-au marturisit ca au fost platiti de partidele politice pentru a iesi in strada.

Intr-un mesaj publicat pe pagina personala de Facebook, Daniel Ghita relateaza cum liderii suporterilor au incercat sa deturneze protestul.

Ghita sustine ca a aflat ca acesti suporteri au fost platiti de partidele politice pentru a distrage atentia de la scopul real al protestului.

Iata mesajul integral publicat de Daniel Ghita:

Aseara am ramas dezamagit cum unele partide politice platesc oamenii sa anihileze protestul romanilor.

M-am alaturat studentilor, care au venit la manifestare pentru a schimba ceva, jos coruptia! Suporterii echipelor de fotbal au incercat sa domine protestul. Piata nu e stadion! Au murit oameni, suntem toti in doliu colectiv... Nu e normal sa sarim in sus. Sa tipam, sa stricam protestul. Am discutat cu ei si i-am rugat sa fie pasnici, fara violenta. Dupa parerea mea au fost pasnici, solidari cu noi.

Rog conducatorii galeriilor de fotbal si suporterii sa fie alaturi cu noi, solidari! Noi vrem schimbarea asta si pentru voi. Toti sunteti poporul!

Nu va lasati manipulati de clasa politica si presa manipulatoare. Va rog, fara violenta si aratati solidaritate!

Au murit multi oameni, altii se lupta cu viata prin spitalele nedotate si jalnice din Romania sau prin strainatate. Noi nu avem spitale, in schimb catedrale! Sa aratam respect si sa ne rugam pentru ei si familiile lor.

Nu apartin de nici o grupare politica, ONG, nu doresc sa fiu presedinte sau lider!

Sunt Daniel Ghita, sportiv de performanta, care reprezint Romania cu drag peste hotare, un om simplu, care este solidar cu voi. Am participat si la protestele impotriva defrisarii padurilor. Am fost anihilati, pentru ca nu ati fost uniti! Padurile sunt bogatiile noastre. Noi murim de foame, nu avem spitale, si altii fac bani cu bogatiile noastre. Nedreptatea ma scoate in strada. Nu aveti nevoie de niciun lider. Liderii sunteti voi!

Nu e important ce scrie presa sau postacii de pe FB platiti. E important ce simtiti voi.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Daniel Ghita proteste, #protest Daniel Ghita, #Daniel Ghita suporteri platiti , #stiri Daniel Ghita