Ziare.com

Daniel Morar, ales in conducerea Academiei Internationale Anticoruptie

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 22:06

   

Daniel Morar, ales in conducerea Academiei Internationale Anticoruptie
Daniel Morar, fost procuror sef al DNA, in prezent prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost ales membru in Consiliul Guvernatorilor Academiei Internationale Anticoruptie.

Evenimentul a avut loc cu prilejul Adunarii Generale a Statelor Parti la Academia Internationala Anticoruptie care a avut loc la Viena, in perioada 29 - 30 noiembrie 2012, se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul Ministerul Public.

Consiliul Guvernatorilor Academiei e compus din 11 membri, 9 alesi de Adunarea Generala, iar doi numiti de ONU si de statul gazda. Potrivit regulilor de procedura, membrii Consiliului desfasoara o activitate pro bono, in nume personal, si se intalnesc cel putin o data pe an pentru adoptarea strategiilor, a regulilor de functionare, numirea decanului si aprobarea exercitiului financiar al Academiei.

Academia Internationala Anticoruptie este o organizatie internationala la care au aderat 58 de state si 3 organizatii internationale, avand ca scop furnizarea de pregatire practica si educatie in domeniul luptei anticoruptie, realizarea de cercetari stiintifice, acordarea de asistenta tehnica statelor si promovarea cooperarii internationale in acest domeniu.

C.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2085 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Avem doua cazuri:

1)Cazul Ponta-Plagiatorul care ne-a compromis ca natiune
2)cazul dlui Morar,om integru cu simtul datoriei,calitati recunoscute international!
Felicitari dle Morar!Teo

 

Antonescu si Ponta au fost alesi si ei membri

In Gruparea Infractionala Internationala.

 

Lasatii ,d.le Sevastian caci amandoi stau in pantaloni unul pe

....stanga celalalt pe dreapta si trag caruta lui Voiculescu.

@sevastian

Evident in calitate de co-presedinti!Teo

RESPECT!

Intuiesc ca este o pozitie semi-onorifica, dar recunoasterea competentelor este evidenta chiar si la titlurile onorifice. La fel cum si taica Ilici este presedinte onorific al PSD, din motive cu fundament diferit, dar la fel de evidente in logica psd-ista (argument paradoxal, sau poate ca nu asa paradoxal, al afirmatiei de mai devreme). Lumi diametral opuse, criterii oarecum similare.

Iar astfel de exemple ma fac sa fiu mult, mult, muuuuuuult mai mandru ca faptul ca D. Morar este roman decat (sacrilegiu!) naiul lui Gh. Zamfir. N-am nimic cu nea' Zamfir, da' pe o scara a valorilor necesare in acest moment Romaniei, Morar are cateva clase de prioritate peste "artistul neamului"...

Felicitari pentru recunoasterea onorifica, sper sa apuce ziua in care si cei din tara isi vor aprecia adevaratele caractere si valori!

 

Nu-l alegeau aia

daca nu avea o reputatie si un CV impresionante. Cred ca este omul care a facut cel mai mult pentru justitia din Romania, impreuna cu Kovesi, desigur.
Cinste lor, ciuda USL-asilor!

 

Felicitari domnului Morar pentru onoarea ce o aduce procurturii

....din Romania.

Asa se cladeste fu8ndamentul justitiei.
Plesnesc de ciuda USL-asii ?
Si e bine asa !

 

ceeeeee?

irimie trebuia ales,,,,jos basescu.....
oameni bolnavi

 

.

Dac-ai fost ironic, ai nota 3/5, pentru doza mare de ambiguitate total inutila. Daca in schim NU ai fost irocnic, ai un mare zero.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor