Ziare.com

Stenograme in dosarul Valcov "Nu puteam sa ma urc cu ei (banii) in masina, imi rupeau mana". "Darius, cu o lacrima in ochi: Mi le asum pe toate"

Duminica, 15 Martie 2015, ora 08:45

   

Stenograme in dosarul Valcov "Nu puteam sa ma urc cu ei (banii) in masina, imi rupeau mana". "Darius, cu o lacrima in ochi: Mi le asum pe toate"
Au aparut primele interceptari in dosarul mitei pe care ar fi primit-o ministrul de Finante, Darius Valcov, de circa doua milioane de dolari.

Procurorii DNA nu l-au interceptat direct pe Valcov, pentru ca este senator, dar au avut mandat pentru ceilalti suspecti din dosar. Interceptarile sunt recente, din februarie 2015.

Stenogramele, obtinute de stiripesurse.ro, sunt pline de obscenitati, iar cei interceptati penduleaza intre teama de a fi prinsi si incercarea de a-si acoperi schemele financiare ilegale.

Potrivit procurorilor, ministrul de Finante, Darius Valcov, primea mita in pungi de plastic si se intalnea cu ceilalti suspecti anchetati de DNA in cimitir de frica sa nu fie interceptat.

La dosar, procurorii au atasat o serie de probe, printre care denunturi facute de Theodor Berna, patronul Tehnologica Radion, trimis in judecata in arest la domiciliu.

Acesta le-a spus anchetatorilor ca, in perioada in care a fost primar al Slatinei, Darius Valcov a venit la sediul firmei sale, unde a incasat mita in pungi de plastic. Mai mult, el a sustinut ca Valcov a plecat la un moment dat chiar si cu 1 milion de lei in pungi de plastic.

In plus, cand a aflat ca s-a deschis dosarul, la inceputul acestui an, dupa ce devenise ministru de Finante, Darius Valcov le-a cerut celorlalti suspecti sa se intalneasca cu el in cimitir, ca sa nu poata fi interceptati.

Convorbiri interceptate in data de 24.02.2015, intre Mocanu Marian Alexandru, reprezentant al SC MKS Still Grand Serv SRL, si Timofte Petre Bogdan, reprezentant al SC Bogmar Pro Design SRL.:

TIMOFTE PETRE BOGDAN: Ca sa vezi ce mi-au oprit. Cand m-am dus, m-am dus, asa, cu teancu' de dosare. Ce-au scos de acolo? Contractu' cu MKS! Contractu' cu PLUS CONFORT! Contractu' cu CAFMIN, contractele cu... [neinteligibil]..., contractele cu ACETI. Atat! Nimic altceva.

Eu sunt asociat si director general. Cu functii depline, cu imputerniciri, eu am semnat tot. Trebuia sa spun: Doamna! zic: Ce sa vina aia, ca aia nu stie nimic. Va spun, eu sunt administrator de fapt. Da?
...[...]...

Sa trecem la CAFMIN. Si ala a venit exact... ala a venit exact in timp ce eu... cand ma apucasem cu CAFMIN-u'. Intelegi? La CAFMIN eu il visam, ca era simplu, doua facturi, stiam exact ce luasem de la el, ce [cuvant obscen].

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Da' ala, ce dracu ai luat de la el?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: De la ala am luat de 10 miliarde in acte, care i-am achitat. Mi-a facturat si i-am platit. De trei ani de zile. 10 miliarde. Am luat betoane si armatura pentru blocuri. A, pentru blocuri? Ale cui sunt blocurile? Ale lui ACETI... ACETI?! Si are si colo, si colo. Aa, O.K.! Haideti ca o sa-l luam si pe ACETI. Asa! Si unde ati luat betoanele? Ce puteam sa zic: Doamna, sunt puse in opera. Sunt in lucrare, asa. Si ati facturat catre ACETI?
...[...]...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Deci, relatia cu M.K.S....

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Relatia cu PLUS CONFORT, relatia cu ACETI, relatia cu CAFMIN si relatia cu SPOTLESS.
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Tu nu apari cu materiale de 1 miliard cum am cumparat, cu termosistem de atatia bani! Ai inteles?!
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Dupa aia am iesit cu LUCI, m-am dus cu el la CITY, am scris exact ce am declarat acolo, el veni acuma, la fel, sa se intalneasca cu sefu. Eu i-am spus decat atat... Ma, manca-ti-as...!

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Stai, ca m-ai pierdut. Mai zi o data!

TIMOFTE BOGDAN PETRE: M-am intalnit cu LUCI la CITY. A scris si el pe foaie tot ce-am... intrebarile care mi le-a pus aia, raspunsurile, toate ce au luat, ce cutare, ce am mai vorbit adiacent si de ce era scris acolo, daca nu s-au scris toate... Asa! Deci, acolo mai era in spatele lu'... [neinteligibil, vorbeste in soapta]... sa se intalneasca cu DARIUS... cu [cuvant obscen] alalalt.

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Cu DARIUS?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da!
...[...]....

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Pai, cum? Cum? Exact asa i-am spus: Manca-ti-as [cuvant obscen] ta, fii atent aicea. Daca e nevoie ma chemi si stam de vorba cu DARIUS in fata si eu i spun in fata. Manca-ti-as gura! Poti sa ma pui, sa asa... sa torni sarea acolo, nu zic nimic, da' ganditi-va! Am doi copii, fratilor! Si mai spun o treaba: Vai mortii mei! Ca mai este si vorba aialalta: Da, ma, am facut, da' barem... Manca-v-as!
...[...]...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Cine? Vorbeai tu cu LUCI si el iti zicea?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: LUCI! Da, da! Ca sunt altii care gandesc pentru noi si stiu ei ce au de facut.
...[...]...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Ba, da' cand... cand ti-am... cand ai primit banii de la M.K.S., ca a fost, nu mai stiu, 1 milion doua sute patruzeci, 1 milion trei sute...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: 1 milion trei sute!

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Aia toti s-au dus in hotel?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Pai, da, ma, ce dracu' sa fac eu cu...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: [ofteaza] Pai, era o poveste cu... a incasat PLUS CONFORT de la TEHNOLOGICA in perioada aia si sa-mi bag [cuvant obscen] in ea de treaba, fix in perioada aia eu ti i-am dat tie in BOGMAR cu lucrarile [cuvant obscen] mele si dupa aia toate s-au dus in hotel.

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Toate s-au dus in hotel, pentru ca... pentru ca si din ACETI, ce mi-a dat ACETI am bagat in hotel. ACETI mi-a dat pentru blocurile si noi bagam in partea astalalta. Ai inteles?
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: 450 de miliarde... de milioane. 1 miliard o suta stii unde sunt? Sunt bagati in ACETI. Deci, dupa ce ca eu in toata perioada asta am trait cu salariu'... si munca mea, pai, mi-o luati si pe aia, ma, sa moara mama? Si ii zic lui LUCI: Mai, nene, aia-i smecheria mea, e munca mea, e riscu' meu, e stresu' meu, e smecheria mea Aia-s banii mei! Pai, nu poti sa-i scoti, ca trebuie sa platim datoriile din urma. Pai, stai ma, putin! Cu banii mei... ei vin cu banii....
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Te rog frumos, ALEX... Nu, nu, nu zic! Eu cand ma intalnesc cu DARIUS, eu ii spun in fata. Manca-ti-as [cuvant obscen] ta... Iti mananc... Merg pana in panzele albe! Da? Spune-i exact ce faci... dar decat atat... sa nu ma duc acolo, frate... ca las doi copii acasa... si nevasta.

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Ca?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Ca las doi copii acasa si nevasta.
...[...]...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Nici nu vreau sa ma gandesc cate ai facut tu acolo si ce creditare ai si tu in BOGMAR-u ala, in [cuvant obscen] mea.

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Vai de capu' meu! Vai de capu' meu!

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Mult?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Vai de capu' meu! Mult!"
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: De ce nu i-ai mai platit lui CAFMIN? Ai 10 miliarde in 3 ani? De ce nu ai mai platit?
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Ba, nu vezi ca-i clar? Cineva, care au facut... Astia sunt niste pulifrici, cum imi zice mie DARIUS. Asa imi zice mie, pulifirici.

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Asa iti zice DARIUS? Pulifirici.

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da! Da...
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: M-a lasat pe mine si s-a dus repede la DARIUS. Si i-ar fi zis DARIUS...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: La DARIUS?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da!

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Pai, si?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Cica ar fi zis DARIUS: Ba... Sa se tina tare... Si asta a spus: La ce dracu' sa se tina tare, ma, ca nu stie nimic acolo? Si a... sa nu treaca de astia, de Antifrauda, ca are el pe ala, il cumpara pe ala de sus care e la Antifrauda. Ceva de genu' asta. O fi asa, mi-o fi zis mie sa ma linistesc...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Si sincer, te te intreb: te linistesti?
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Urmatoarele... urm... Urmatoarele intrebari astea sunt: Ba! Ia spuneti, ma, voi ca v-am si analizat. Stiu cine sunteti, ai cui sunteti, ce aveti pe numele vostru, sunteti vai mortii vostri. O.K.! Cine e, ma? Asta vor sa ajunga, la DARIUS si la MINEL. Cine sunt, ma?

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: La MINEL?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Cine v-a invatat, ma, pe voi sa faceti asa, ca voi nu stiti, dati-va dracu'? Pai domnule, ca sa vezi... De unde... Da' te intreaba simplu: De unde ai tu BOGDANE si ALEX banii astia?
...[...]...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Si? Se duce el la puscarie?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Si zice... Si zice ca ar fi zis DARIUS saptamana trecuta, cat am stat noi pe aici in BUCURESTI, s-au dus, s-au intalnit in cimitir si au vorbit si...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Im?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Si zice ca ar fi zis DARIUS: Ba, daca se ajunge la nu stiu ce..., cu o lacrima asa in colt s-a intors si a zis a... Eu mi le asum pe toate. Nu o sa va las pe niciunu' asa.
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Decat atata i-am spus aseara cand m-am despartit de el si o sa-i mai spun inca o data si daca ma cheama sa vorbesc cu DARIUS: Fratilor, ganditi-va bine, nu sunt numai eu, BOGDAN TIMOFTE, in chestia asta, pulifriciu'. Suntem toti. O luam toti. Da? Nu uitati ca am doi copii. Manca-v-as [cuvant obscen] voastra asa v-o mananc. Stii cum e vorba aia: Fiecare isi pazeste pielea! La o adica, cand vezi ca toata lumea fuge in stanga, in dreapta. Se debaraseaza de tine ca de o masea stricata la o... la o chestie de asta.
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da. Ala: Auzi, cum functioneaza hotelu' asta? Cum l-ai facut, ma, ca-i platit cu 8 miliarde? Atatia bani sunt din SGV. Ca s-a lipit cu MILENIUM, cum era. A dat 800 de milioane SGV-u', 800 de milioane si dupa aia inca 1 miliard ca s-au lipit aia. Nu ai ce si cum...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Si cum, a crescut singur? [cuvant obscen] mea!

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da, asa, peste noapte! Pai, nu, ca am platit eu! Si tu nu ai mai facturat? Nu! Pai, si ai platit tu... Tu din ce ai platit, ma, BOGDANE? De unde ai avut tu banii astia sa platesti?

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Si este greu sa se vada ca ai avut banii de la MKS, care MKS i-a avut de la PLUS CONFORT sau i-ai avut direct de la PLUS CONFORT sau de unde ai mai avut tu, dracu', pe acolo? Im?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Si aport! Aporturi, aporturi, aporturi!
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Ca dimineata cand m-am intalnit eu cu el, cand ne-am dus sa ne tundem, imi zice: Vezi ca am vorbit cu DARIUS si sa-i facturezi 70% din 2 miliarde lu'... lu' SGV-u'. Si o sa-ti dea SGV-u' banii astia sa te apuci de munca. Astazi facturezi! Da? O.K. Ce sa mai fac, ce sa mai, ca...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Sa-mi facturezi tu mie pe SGV 2 miliarde?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da. 70% din din 2 miliarde.

TIMOFTE PETRE BOGDAN: Pfoai de capu'...! Eu nu mai... nu pot sa spun sume, nu stiu cate zeroruri.... [neinteligibil]... mie... [neinteligibil]... Ce?... [neinteligibil]... Tu vrei sa dormi linistita cu astia in casa?

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: I...

TIMOFTE PETRE BOGDAN: Nu puteam sa ma urc cu ei in masina, imi rupeau mana! Ma, imi rupeau mana! Stii cum ma stiu aia de la casele de schimb valutar?

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: A...

TIMOFTE PETRE BOGDAN: Sute de mii am schimbat la ei!

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: In oras, acolo?

TIMOFTE PETRE BOGDAN: Aoleu!

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Si ce dracu' ai facut cu ei?

TIMOFTE PETRE BOGDAN: [rade]

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: In euro, i-ai schimbat in euro?

TIMOFTE PETRE BOGDAN: Din euro in lei, din lei in euro.

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Cum trebuia la momentu' respectiv?

TIMOFTE PETRE BOGDAN: In dolari, in franci, in ce trebuia atunci.

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Minca-ti-as...

TIMOFTE PETRE BOGDAN: Stii cum ma stiau aia? Cand ma duceam, cand ii sunam, oamenii stiau direct: Cat vrei, 100 de mii, 200 de mii?

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: [rade] Silingi, lei, ce ai azi?

TIMOFTE PETRE BOGDAN: Ce ai, frate, astazi? Vreau acum. Stii cum se faceau? Intr-o ora se faceau, cum veneau banii, de pe la CRAIOVA, de pe la PITESTI, casele de schimb, intre ei? [rosteste o interjectie] Ma duceam, nu puteam sai, sa-i descarc. [rosteste o interjectie] Dati-mi atat. Cat a carat masinuta aia a mea... Cat au fost la mine in casa... Manca-ti-as...!

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: A carat masinuta aia, CITROEN-u', milioane, a?
...[...]...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Ba, numai... numai, de-aici, gandeste-te ca e suma mare, BOGDANE, in [cuvant obscen] mea! Adica eu am luat niste lucrari fictive de la PLUS CONFORT, de la vara-miu, da? Le-am facut fictive si cu tine, aceleasi lucrari. Ca-s aceleasi lucrari, in [cuvant obscen] mea! Da? Si tu, banii astia, 1 milion doua sute patruzeci, cat [cuvant obscen] mea e, ca nici nu mai stiu, i-ai bagat in hotel. Da? Hotel care e pe S.G.V., care S.G.V.-ul e al meu. Dup-aia ai mai primit de la PLUS CONFORT la fel.

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Douazeci si doua!

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Cat? Douazeci si doua de miliarde?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Douazeci si doua de miliarde!

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Pe ce?! Lucrari care n-au existat, pe...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Pai, sunt 13 miliarde... 13 miliarde pe M.K.S. si douazeci si doua pe PLUS CONFORT.

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Atatia sunt? [cuvant obscen] mea, nici nu le mai stiu! Cat fac... 22 cu 13...?
...[...]...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Pai? [cuvant obscen] mea! Si MINEL...? Ce treaba are s-ala-n asta?

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Nu stiu. Da' eu asa am inteles de la-nceput, ca Ba, nu e treaba cu voi. Trebuie sa ajunga la DARIUS si la MINEL.
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Ca nu e... Ei n-au treaba cu noi, astia mici, pulifricii. Ca ei vor s-ajunga sa ne faca pe noi sa, sa spunem ca in spatele nostru sta DARIUS si cu MINEL.
...[...]...

TIMOFTE BOGDAN PETRE: Stai sa intrebam. M-a intrebat. Pot sa-mi deschid o firma? Si, si stii ce a zis DARIUS, nu? Bravo, ma, incepeti si voi sa ganditi constructiv. El astepta de mult semnalu' asta. Adica: Bravo, ma, ba, vorbesti serios. A zis, ba, bravo,... [neinteligibil]...

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: DARIUS ti-a zis: Bravo, deschideti firma! Dar nu te lasa LUCI pana la urma, ca: Stai sa vorbim, stai sa...


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 11859 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
20 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Oamenii ăștia,sunt bolnavi!

Așadar,inainte de jurămant(de care nu se sinchisesc),e
necesar un control psihiatric!
In plină campanie anticorupție,un ministru iși continuă
lucrarea ,un alt fost ministru,primește mită și spală bani
cand DNA il "onorează "cu audieri,un altul gandește că e treabă serioasă,ȘOvăelnică,să permiți DNA audierea unui ins.
Toate astea și altele la fel de excrecabile moral,te fac să
gandești,mai au rolalegerile,ori ne supunem hoților,ORICARE
ar fi culoarea lor,liderului lor, mai păros ori mai chel!
Repet,unii categorisesc hoții după culoarea lor politică,la
care adaugă plăcerea lor de adulator pentru unii și dușman
feroce pentru alții.Păcătoasă alegere!

 

ROMANIA PUTE....

a coruptie.Coruptia este la moda.Deja sa instalat si in familia premierului,in familia fostului presedinte era instalata de mai inainte.Ce sa mai spunem de ceilalti.

 

Si ăsta, acest Darius Valcov, se ocupa de finantele romanesti iar

... Ponta considera ca nu exista motive de demitete.

 

au voie procurorii sa dea din probele aflate la dosar !?

Daca ei au voie .... incriminatii de ce nu au voie sa vorbeasca despre ce li se intampla !???

Mare manipulare chestia asta cu stenogramele , cu ce se intampla pe la tembeliziuni ..... Si tot ei zbiara si te aresteaza cacica in felul asta comunici cu complicii .

PS - daca ala a facut ceva , sa-l retina cu probe si gata . Si cat mai repede la judecata cu el ..... ce atata telenovela ....

Din cate am constatat, tv-urile isi au oamenii lor la DNA care pot

... lua din dosare materiale prezentate apoi de televiziuni cu Breaking News. Un exemplu - Abraham ca avocat a lui Pinalti. Stii ca Pinalti l-a schimbat.

Cred cu tarie ca dl. Basescu i-a facut un mare...

Serviciu Ioanei Petrescu harvardeua punandu-i sub spot nepriceperea, altfel o puneau alde Ponta sa scoate cartofi din foc de mirosea a copt dincolo de DNA, pana la Jilava. A venit in loc Valcu, baiat cu palmares greu de escroc, crescut la Slatina, numai bun de ocna, cu particularitatea ca asta cand cade de pe scaun, trage si fata de masa dupa el, cu tot... misanplasul ospatarului Fonta.

Johannis a avertizat deja,

Mulți au comentat insă impotrivă,adică,să nu aflăm ce se
invartește la DNA,să nu li se ofere "hrană"celor care fac
cozi la DNA?Ce mai contează deontologia,etica obținerii
informațiilor...
Mie mi se par chiar o MITĂ aceste stenograme oferite cu larghețe către media;ceva in folosul creerii de imagine a "luptătorilor"cu corupția,dar și știriștilor.
De fapt,s-a și răspuns prin propoziția:monitorizăm pe apropiați,căci ministru e și senator...Dar,cum aleg pe
apropiați?Oricum,e renuMITĂ metoda,un "small brother"
care nu sperie...
Bine,romanul a adoptat termenul "elegant"de comision,
in loc de vulgarele:plocon,șpagă,ciubuc...ce au același rol
de dinaMITĂ,in obținerea unui privilegiu.Din acest punct de vedere,GuițTV a bătut și antena ,probabil,cu voie de la SRI.
Scuze pentru intinderea comentariului!

Problema e ca astia care-s prinsi reprezinta

doar varful icebergului. Majoriatatea nici nu-s prinsi, asta-i problema.
Oricum, in Romania trebuie deocamdata votat doar in functie de credibilitatea in lupta anti coruptie. Poate sa fie si-un partid de extrema stanga sau de extrema dreapta, daca are credibilitate mai mare in lupta anti coruptie, il votez. Abia dupa eradicarea acestei amenintari la siguranta nationala, putem vorbi de criterii doctrinare.
E ca si cand esti in stare de razboi, ca asta si e de fapt, votezi cu cine crezi ca are sanse mai mari sa castige razboiul, nu mai conteaza altceva.
Deocamdata in domeniul asta doar 2 persoane sunt credibile pentru mine: Klaus Iohannis si Monica Macovei.

Lui Liberalul, pentru postarea sa de la ora 13:00

Are atiunea asta razbita de vermina nevoie de speranta ca insecticitdu DTT al DNA-ului o va scapa de tifos, malarie, raie, branca, zgaibe... Scarpinarea aceasta lasangeduce la disperare. E musai nevoie ca natia sa stie ca este scapare si asta nu se poate face decat cu interfata media. Eu personal as fi pentru judecata pe stadioane, lapidare, ciori buluc pe spanzuratori, nu ghilotine precise ci calai cu toporul bont si dughiti de bautura de s-o tot dea mai sus sau mai jos, ruguri si panoplia torturilor Medievale.
Uita-te, dragule la halul de conversatie din inregistrarile DNA si simti nevoiasa te rastesti labocanci sa vomiti ce cloporte, ce gandaci de bucatarie conduc stupul Romania, iincepand cu ospatarul dottore.
De-asa viata iti vi e sa urli de dimineatza decum deschizi ochii.
Sa *** a hoit pana la Moscova.

saracu....

e mic copil pe linga dinozaurul basescu,cel care face praf ce a de a 5-a flota a lumii,de miliarde de dolari,cel care fura o ditamai casa din mihaileanu,semnind singur ,ca era primar,cel care cumpara de la casuneanu un teren si il vinde a doua zi de 20 ori mai scump,cel care primeste de la popoviciu ditamai vila drept multumire pt terenul primit in baneasa,cel care schimba ca pe sosete parcul bordei cu satul francez. Cem mai mare mafiot din istoria recenta a romaniei. Asta e idolul Silviei-h,fosta invatatoare intr-un sat de ceangai de linga bacau,care s-a trezit brusc intr-o dimineata ca are bucurii la udrea si basescu.Chestie de psihiatrie...

Ei ca ei, dar noi?

Cine se astepta ca Darius Valcov, care parea prototipul omului serios si cinstit, de te intrebai cum de mai exista asa ceva in politica, sa fi facut asemenea potlogarii?
Dupa frecventa cu care apar noi si noi nume pe lista DNA, e putin probabil sa mai existe actuali sau fosti demnitari care sa nu fi furat. Pleaca unii, vin altii la fel, dar au sau iau aceeasi boala.
Nu cred ca poate exista un leac mai eficient decat confiscarea provizorie a averilor care depasesc o limita rezonabila, urmata de restituire, daca se dovedeste ca s-a dobandit corect. Fireste, si de pedepse suplimentare daca averea provine din furt, agravate daca furtul a fost favorizat de functia politica sau in stat a proprietarului sau a unei rude.

 

Justiția independentă !

Ce repede au ajuns in presa băsistă stenogramele. De ce nu par și cele din dosarul retrocedărilor sau microsoft, unde in marea lor majoritate sunt implicați oamenii lui băselu?!?

Le-o fi oferit dra Sandru Lavinia ca sa-si demon

streze moralitatea!! O adunatura de mafioti in canalele media din Ro!! Imi cer scuze ptr cele 1-2 televiziuni adevarate!!!

DNA ar merita sa faca o razie si prin canalele eterului din Ro!

Vă amintiti cand strigau tv-urile ca Elena Udrea să fie arestată

... pentru că s-a folosit de banii spăguiti de fostul sot?
Vreau să văd dacă acum aceleasi tv-uri vor striga să fie arestată si Lavinia Sandru că doar nu cred eu că D Valcov a dus toti banii la a m a n t e.
Asta-i o ilustrare perfectă cu capra vecinului, stiu, dar imi doresc să fie pentru toti aceeasi măsură... De ce nu?
Stiu că Lavinia Sandru nu mai e politician, da-i totusi sotia unui politician HOŢ!

 

Lupta, lupta DNA !

Hai DNA ... i-ai pe toti !
Sunt multi si sunt peste tot, in toate primariile, consiliile judetene, ministere, guvern si Parlament.
E mult de munca, dar merita.
Doar asa putem sa iesim la lumina.
Oamenii onesti si competenti nu intra in politica sau in administratia publica, tocmai din cauza acestor infractori, sa nu fie implicati in potlogariile facute in ultimii 25 de ani.

 

DNA face un lucru minunat dar ar trebui sa treaca si la

alte domenii (fata mai putin vazuta a icebergului) : santate, educatie, politie, justitie si chiar biserica !!

Acolo sunt furnicutele care aduna spaga pentru a cotiza la prefecturi si primarii care la randul lor intretin varful icebergului adica fieful central ai partidului !!

PSd-ul este plin de penali ptr ca acum sunt ei la guvernare dar baza icebergului functioneaza perfect indiferent ce culoare politica are varful mafiei!! Si indiferent de culoarea politica toti au aceleasi practici variaza doar proportia!!

Nu o sa se plictiseasca escrocii acestia in puscarie. Au atatea de

vorbit impreune! Anii vor trece repede si confortabil :)
La iesire se vor putea pensiona si petrece ani de zile fara sa miste un deget, pe marginea piscinei din palatele lor.
Oricum, nu li se confisca nimic, deci citiva ani la racoare nu sint decat un modest pret al bunastarii lor eterne. Si a tot clanului lor de antreprenori harnici :)))
Sint dezgustat de aceasta lectura.

 

Aviz amatorilor

De acum inainte,fiind DNA-ul cu ochii pe ei,Victoras va fi
avertizat de candidat:,,Nu pot sa fiu ministru,am furat si nu
vreau sa fac de ras guvernul Romaniei daca ma prind procu-
roii.'' Iar Ponta nu va mai avea curaj sa spuna:,,Accepta!
Pe raspunderea mea!''Sau mai stii..

 

@deladeva

Chiar crezi...pentru asta tr sa ai oleaca de scoarta1


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor