Concertul Depeche Mode de la Bucuresti, amanat

Autor: Ana Ilie
Joi, 14 Mai 2009, ora 18:36
2617 citiri
Concertul Depeche Mode de la Bucuresti, amanat

Concertul care urma sa fie sustinut la Bucuresti de trupa Depeche Mode a fost amanat.

Depeche Mode a anuntat oficial ca spectacolul pe care urma sa-l tina in Capitala sambata aceasta, 16 mai, a fost amanat, transmite Antena3. Este al treilea concert din turneul "Tour of the Universe" amanat, dupa Atena si Istanbul.

De asemenea, trupa a anulat si concertele de la Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai) si Zagreb (21 mai).

Persoanele care au cumparat bilete la concertul Depeche Mode, ce ar fi trebuit sa aiba loc sambata, in Bucuresti, le pot schimba pe bilete la BESTFEST, pot primi banii inapoi sau le pot pastra pana la un viitor anunt referitor la posibila reprogramare a evenimentului.

Pe site-ul oficial al trupei, cumparatorii sunt sfatuiti sa pastreze biletele pana la un viitor anunt privind posibila reprogramare a evenimentului.

Organizatorul evenimentului de la Bucuresti, Emagic, a anuntat, joi, ca publicul poate schimba biletele pe unele la BESTFEST, care va avea loc la Romexpo, intre 1 si 5 iulie, cu Moby, Motorhead, Manowar, Santana, Franz Ferdinand si The Killers printre invitati, noteaza NewsIn.

Cei de la Emagic mai spun ca sunt in legatura cu agentul turneului Depeche Mode, pentru a reprograma concertul ce trebuia sa aiba loc sambata, in parcul Izvor.

Banii pe biletele la concertul Depeche Mode pot fi recuperati de la punctul de vanzare de la care le-au achizitionat, incepand de miercuri, 20 mai, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data.

Trupa Depeche Mode si-a amanat concertul pe care trebuia sa-l sustina marti, 12 mai, la Atena, dupa ce solistul trupei, Dave Gahan, s-a imbolnavit si a fost internat in spital.

"Regretam faptul ca show-ul din aceasta seara va fi anulat. David Gahan s-a imbolnavit in cabina de proba", declara atunci unul dintre organizatorii show-ului.

"Desi am sperat ca solistul se va reface rapid si ca vom reprograma concertul pentru asta-seara, 13 mai, potrivit ultimelor informatii primite din partea managementului si a doctorilor care se ocupa de el, starea de sanatate a artistului nu ii permite acest lucru", se arata o zi mai tarziu intr-un comunicat postat pe siteul oficial al Depeche Mode.

Potrivit informatiilor din presa straina, Dave Gahan sufera de gastroenterita si ar putea pleca in SUA pentru tratament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#concert Depeche Mode, #concert Bucuresti amanat , #concerte