Depeche Mode vine cu scena din Germania, in 8 tiruri - ultimele detalii ale concertului

Luni, 13 Mai 2013, ora 16:43
2699 citiri
Depeche Mode vine cu scena din Germania, in 8 tiruri - ultimele detalii ale concertului

Scena pe care Depeche Mode va concerta peste doar doua zile la Bucuresti, respectiv in 15 mai, la Arena Nationala, va avea un design special, unic in lume, fiind transportata din Germania cu ajutorul a 8 tiruri.

Bazat pe elemente vizuale impresionante, intregul concept scenografic a fost gandit de celebrul Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul si fotografiile care insotesc si cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine.

Echipa de productie a trupei va veni cu propriile instalatii de sunet si lumini, peste 700 de kilowati asigurand reusita unui show electrizant. Pentru asamblarea scenei sunt necesare trei zile si o echipa de peste 140 de tehnicieni.

Acestia vor avea la dispozitie 4 motostivuitoare si o macara de 60 de tone pentru a putea ridica intreaga constructie ce masoara 21 de metri in deschidere si 15 metri in adancime. Podiumul se afla la o inaltime de 2,4 metri, acoperisul fiind montat la 15,5 metri fata de sol.

Solistul, deservit numai de femei pe perioada sederii in Romania

In ceea ce-i priveste pe cei care vor urca pe scena, solistul Dave Gahan, care recent si-a sarbatorit ziua de nastere, se va bucura de tratament preferential pe toata durata turneului actual, el avand la dispozitie o echipa alcatuita numai din femei.

Cat despre cabina acestuia, ea va fi in culori foarte inchise si nicio raza nu va patrunde, artistul sustinand ca intunericul il inspira. O femeie va fi cea care ii va supraveghea cabina din spatele scenei, aceasta fiind cererea expresa a lui Dave.

Mai mult decat atat, de pregatirea fizica a solistului dinaintea concertului se va ocupa tot o femeie, maseur profesionist si instructor de fitness din Bucuresti.

Cat despre masa solistului Depeche Mode, aceasta va consta in alimente proaspete, organice, atent pregatite de bucatarul personal care insoteste trupa pe toata durata turneului. Cumparaturile pentru catering vor fi facute in dimineata concertului de la Bucuresti, chiar de catre reprezentantii Depeche Mode.

Desi calatoresc foarte mult, iar programul lor este foarte incarcat, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor sa fie mereu la curent cu stirile, de aceea insista ca din cabinele lor sa nu lipseasca televiziunea prin satelit, conexiunea la Internet, dar si cateva ziare locale si patru publicatii englezesti.

In functie de timpul liber pe care il vor avea la dispozitie, membrii trupei vor vizita si centrul Bucurestiului, de care s-au aratat foarte incantati dupa ce l-au admirat in mai multe articole si fotografii postate online.

In ceea ce priveste accesul publicului la evenimentul sezonului, acesta se va face incepand cu orele 17.00, pe la toate cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. In jurul orei 19:45 va incepe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

Ca de obicei, in zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane, ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Unde mai gasesti bilete

Ultimele bilete pentru concert se mai gasesc in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Luni si marti, bilete vor fi disponibile si la casa de bilete a Arenei Nationale, din Bulevardul Basarabia 37-39, intre orele 10.00-18.00, urmand ca miercuri, aceasta sa fie deschisa in intervalul 10.00 - 15.00.

In ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10.00 si 21.00. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici la eveniment, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid.

A.S.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#Depeche Mode Romania mai 2013, #bilete concert Depeche Mode, #Depeche Mode Arena Nationala, #Depeche Mode cerinte Romania, #Depeche Mode Bucuresti concert, #intrare stadion Depeche Mode detalii , #concerte