Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.401 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Atletism / Petrilenii - pe podium

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 20:08

Atletism / Petrilenii - pe podiumArticole de acelasi autor Proaspat infiintata, sectia de atletism din cadrul clubului Inter Petrila da roade atat in competitiile copiilor, cat si in cele ale seniorilor.
Doi sportivi petrileni au luat parte la Cupa Mondial

Sport / stiri Sport1 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Dupa Catalin Ionica, Cetate il vrea si pe jiulistul "Gulie"

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 20:08

Dupa Catalin Ionica, Cetate il vrea si pe jiulistul "Gulie"Articole de acelasi autor Dupa ce a participat la un trial, Mihai Balauta, unul dintre talentatii noului val de la Jiul, a ramas in lotul echipei Cetate Deva din Liga a III-a.
Noul tehnician al lui CNS Cetate Deva a revenit dupa sase ani in circuitul Ligii a III-a, timp in care a activat in tari arabe, dar si la loturile nationale de juniori. Sorin Cornea spune ca vrea sa creeze o echipa competitiva dorind sa puna baza pe jucatorii tineri: "Imi pare bine ca m-am intors acasa, sunt ceva ani de

Sport / stiri Sport4 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Inter Petrila isi reia antrenamentele cu un antrenor nou

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 20:07

Inter Petrila isi reia antrenamentele cu un antrenor nouArticole de acelasi autor Inter Petrila isi reia pregatirile pentru noul sezon competitional, astazi, 24 iulie, de la ora 18:00 la stadionul din Lonea.
Fata de alte echipe,
fotbalistii petrileni se reunesc mai devreme, datorita meciului de Cupa Romaniei, faza I, programat de FRF la 9 august.
Castigatoarea fazei judetene Hunedoara, CS Inter Petrila, va juca primul meci miercuri, 9 august, pe Stadionul Parangul din Lonea.
Lotul petrilean se va reuni pentru startul pregatirilor sezonului 2017-

Sport / stiri Sport4 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Florin Radu Marza, consilier local vulcanean: "Cred ca voi primi cel mult un avertisment!"

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 20:00

Florin Radu Marza, consilier local vulcanean: "Cred ca voi primi cel mult un avertisment!"Articole de acelasi autor Vineri dupa amiaza, consilierul local Florin Radu Marza a fost invitat la Comisia de specialitate juridica si de disciplina a Consiliului Local al municipiului Vulcan. Prezenta i-a fost solicitata "in calitate de consilier local a carui fapta se cerceteaza, in vederea solutionarii sesizarii cu nr. 17114/07.04.2017 inregistrata la Primaria municipiului Vulcan, cat si completarile (corect: cat si a completarilor - n.a.) inregistrate sub nr.21503/14.06.2017".
La ora 18:00

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Petrosani / Statie de maxi-taxi vandalizata

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 19:54

Petrosani / Statie de maxi-taxi vandalizataArticole de acelasi autor Nu e multa vreme de cand colega noastra Alina a scris de montarea in statiile de maxi-taxi a unor noi ansambluri de refugii pentru cei care asteapta aceste mijloace de transport in comun local.
Dotate cu banci, acoperisuri si vitrine pe care se pot monta informatii legate de sistemul orar ori alte anunturi publice ale administratiei publice locale si vopsite in alb, cu un schelet rezistent la intemperii, aceste statii au adus un aer nou, civilizat, util si ingrijit

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Vulcan / Inca o plangere penala impotriva lui Ile

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 19:49

Vulcan / Inca o plangere penala impotriva lui IleArticole de acelasi autor In municipiul de la poalele Valcanului continua scandalul iscat pe marginea controversei privind situatia juridica a terenului de la intersectia Aleii Muncii cu strada Traian, un loc de aproximativ 200 de metri patrati pe care e situat un local al SC Rema Impex SRL. Perimetrul ingradit cu gard de sarma este permanent, 24 din 24 de ore, sub ochii a doi politisti locali stationati la cativa pasi. Asta, desi, oficial, lor nu li s-ar fi ordonat sa aiba un post fix in zona

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

La Petrila, obiective noi aprobate la finantare pentru perioada 2017- 2020

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 17:49

La Petrila, obiective noi aprobate la finantare pentru perioada 2017- 2020Articole de acelasi autor Primarul Vasile Jurca ramane pe linia investitiilor in infrastructura de transport si cea educationala, investitii cu riscuri minime, care raspund unei nevoi imediate a populatiei, usor si rapid de implementat. Astfel, a cerut si a obtinut finantare pentru construirea unor gradinite si asfaltarea unor drumuri. In total programele finantate din fonduri guvernamentale insumeaza 12.554.617 lei.
Prin Programul National de Dezvoltare Locala 2, Ministerul Dezvoltarii

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Licitatie publica

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 16:40

Licitatie publicaArticole de acelasi autor Consortiul format din:

SOLVENDI S.P.R.L.
,
cu sediul in Cluj-Napoca, str. Pitesti, nr. 18, et. II, jud. Cluj, inscrisa in Tabloul U.N.P.I.R. sub nr. RFO 0407/19.09.2009 si avand C.U.I. RO 26058251, reprezentata prin asociat coordonator Marius Grecu

si

Cabinet individual de Insolventa Tod Sergiu Dan
, cu sediul in Oradea, str. Arinului, nr.20 judet Bihor, respectiv cu birou in Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 25, ap. 5, jud. Cluj avand CIF 33426690, reprezentata

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Vulcan / Au stat acolo, pana au inceput sa puta

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 08:21

Vulcan / Au stat acolo, pana au inceput sa putaArticole de acelasi autor De abia ieri dimineata, primaria a catadicsit sa dispuna ridicarea a ceea ce a mai ramas, dupa demolare, din fostul si cochetul bar situat pe Aleea Muncii din Vulcan, aflat langa "Castelul Moldovenilor", al carui teren este viu disputat in aceste zile.
In anii '90
in cladirea placata cu geamuri fumurii la exterior functiona cel mai cochet, poate, local din Vulcan. Cu o bere pe masuta aici puteai asculta in tihna mai toata muzica rock a anilor '70. Asta era farmecul

Life Show / stiri Actualitate5 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Cateva considerente despre starea Parcul Central al Petrosaniului

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 08:13

Cateva considerente despre starea Parcul Central al PetrosaniuluiArticole de acelasi autor Intr-o scurta trecere prin Parcul Central al Petrosaniului am observat cateva aspecte imbucuratoare fata de ultima vizita de la inceputul verii. Asa cum am scris si cand n-a fost bine, o facem si cand gasim lucrurile indreptate.

In primul rand, am observat ca predomina prin tot parcul aerul de ingrijit, curatenia fiind de data aceasta la ea acasa. Pe toate zonele verzi iarba este cosita. Copacii toaletati, cu frunze inca de un verde ce ne spun cu claritate ca toamna e

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Petrosani / In scandalul artificial Csiszer-Visan, CFR ar trebui sa fie arbitru... natural

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 08:11

Petrosani / In scandalul artificial Csiszer-Visan, CFR ar trebui sa fie arbitru... naturalArticole de acelasi autor Un mic conflict a aparut la Petrosani la inceputul acestei saptamani intre un patron si un director din primarie pe motivul taierii vegetatiei. Pare un subiect banal, conflictul poate fi rezolvat. Ramane de vazut insa cum va fi solutionat pana la urma.
Vasile Csiszer si problema sa
Joi, 20 iulie, am fost sunati de catre Vasile Csiszer, proprietar de restaurant in zona "Parangul". Acesta ne-a spus pe un ton foarte suparat ca directorul Daniel Visan din Primaria

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Comunicat de presa / Camarila social-democrata detoneaza deseurile hunedorenilor

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 08:07

Comunicat de presa / Camarila social-democrata detoneaza deseurile hunedorenilorArticole de acelasi autor Social-democratii hunedoreni se comporta ca o camarila si demonstreaza ca pun interesele proprii mai presus de cele ale cetatenilor acestui judet. Deseurile, problema numarul UNU a judetului Hunedoara, au ajuns sursa de imbogatire pentru clientela politica a pesedistilor.
Conducerea social-democrata a Consiliului Judetean Hunedoara este incapabila sa gestioneze problema deseurilor din judetul Hunedoara. Curtea de Apel Alba Iulia a confirmat decizia Consiliului National

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Situatie exploziva la Vulcan cauzata de discutiile cu privire la un teren: Pesedistul Ile ameninta ca el insusi se va urca pe excavator, ca sa puna la pamant "Cetatea Moldovenilor"

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 08:03

Situatie exploziva la Vulcan cauzata de discutiile cu privire la un teren: Pesedistul Ile ameninta ca el insusi se va urca pe excavator, ca sa puna la pamant "Cetatea Moldovenilor"Articole de acelasi autor Un conflict generat de ambitia lui Gheorghe Ile de a pune mana pe un teren pe care el il considera ca ii apartine Primariei municipiului Vulcan, dar a carui situatie - conform altui punct de vedere - nu este, de fapt, lamurita, a dus la aparitia unui posibil abuz de putere din partea primarului vulcanean.
Miercuri, primarul a dispus
inchiderea cu plasa de sarma a localului situat la intersectia Aleii Muncii cu strada Traian si plasarea permanenta, pe schimburi, a unui

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Trei zile de cod galben de caldura

Joi, 20 Iulie 2017, ora 16:40

Trei zile de cod galben de calduraArticole de acelasi autor In intervalul 21, 22 si 23 iulie, Agentia Nationala de Meteorologie anunta cod galben de caldura caracterizat prin canicula si disconfort termic accentuat.
In intervalul mentionat, valul de caldura se va extinde in cea mai mare parte a tarii, disconfortul termic va fi in crestere, iar temperaturile maxime se vor situa frecvent intre 33 si 36 de grade.
In Banat, Crisana,

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Muzeul Mineritului nu va fi doar reabilitat, va fi si digitizat. Se ocupa USAMVB Timisoara

Joi, 20 Iulie 2017, ora 14:56

Muzeul Mineritului nu va fi doar reabilitat, va fi si digitizat. Se ocupa USAMVB TimisoaraArticole de acelasi autor Muzeul Mineritului va avea parte de lucrari ample de modernizare, lucrari realizate cu bani europeni.
Cu toate ca pentru multi dintre locuitorii Vaii Jiului, tematica exploatarii miniere nu prezinta interes major, pentru turisti tematica aceasta este una exotica, iar curiozitatea este mare. De aceea, spatiul expozitional merita o upgradare.
Nu doar ca se va reabilita cladirea, si va fi modificata astfel incat sa fie mult mai accesibila oricarei persoane vrea sa o

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Ziua Lucratorului din Serviciile Publice de alimentare cu apa si de canalizare

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:52

Ziua Lucratorului din Serviciile Publice de alimentare cu apa si de canalizareArticole de acelasi autor Apa Sev Valea Jiului sarbatoreste astazi, 20 iulie, asemeni tuturor operatorilor de servicii publice de acest tip din Romania, Ziua lucratorului din serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Prevazuta prin Contractul Colectiv de Munca pe ramura, Ziua lucratorului din serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare aduce in atentia opiniei publice rolul pe care oamenii care muncesc in cadrul societatilor de distributie a apei potabile, il au in

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Atletism / A ratacit traseul

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:22

Atletism / A ratacit traseulArticole de acelasi autor Georgeta Manolache, atleta din Lupeni, a trecut cu bine peste un alt concurs de alergare extrem de greu despre care spune ca nu l-a abandonat, ci au fost doar mici neintelegeri.
"Eu si colega mea Ionela am trecut finish-ul la maratonul Bucegi 7500 sanatoase si resemnate dupa nenumaratele crampe musculare ale Ionelei si starea mea acuta de ameteala de pe urcarea spre varful Omu. Am gresit marcajele turistice, si de la Refugiul Batrana am ajuns la Pestera-finish, practic

Sport / stiri Sport4 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Inter Petrila / Acelasi obiectiv

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:21

Inter Petrila / Acelasi obiectivArticole de acelasi autor Antrenorul-jucator Adi Campean a anuntat, in mod oficial, ca Inter Petrila va avea ca si obiectiv in noul sezon competitional promovarea in Liga a III-a.
"Nu am renuntat la ideea de a promova si suntem mai motivati ca niciodata pentru acest obiectiv pe care speram sa-l atingem.

Sport / stiri Sport7 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Curtati de Deva / Mares si Matei

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:20

Curtati de Deva / Mares si MateiArticole de acelasi autor Evolutiile bune ale echipei din Liga a IV-a Inter Petrila nu au ramas neobservate.
Cetate Deva, echipa din Liga a III-a, a pus ochii pe doi jucatori petrileni,
Marius Mares si Bogdan Matei. Din cele declarate de oficialii

Sport / stiri Sport7 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

AJF dixit

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:19

AJF dixitArticole de acelasi autor Perioada de transferari stabilita de FRF este:
Liga a IV-a, Liga a V-a, Juniori A1, Juniori C, D, E - 3 iulie - 4 septembrie 2017, Juniori Gh. Ene si Gheorghe Ola pana cu 48 ore inainte de inceperea competitiilor.
Echipele care doresc sa participe in editia de campionat 2017-2018 trebuie sa inainteze cererile de inscriere in campionat dupa cum urmeaza: Liga a

Sport / stiri Sport5 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Jiul - la un pas de desfiintare

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:18

Jiul - la un pas de desfiintareArticole de acelasi autor Marin Tudorache a anuntat ca pentru noul sezon competitional din Liga a IV-a Jiul nu are niciun senior la dispozitie.
Se cauta 15 seniori
Ceea ce parea o gluma la un moment dat pare sa devina serios. Jiul e la un pas de a-si pune lacatul si a intra in istorie. O istorie evident care nu-i face cinste echipei fanion din Vale. Asta pentru ca nu s-au gasit solutii care sa scoata din criza echipa de trei ori campioana judeteana la nivel de juniori A1.
"Efectiv, nu avem cu

Sport / stiri Sport7 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Vulcan / "Minunea" de la "Penny"

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:15

Vulcan / "Minunea" de la "Penny"Articole de acelasi autor Cu un prim semn de mirare mi-a fost dat sa ma aleg, miercuri dimineata, cand, de pe Vasile Alecsandri, am facut la stanga pe strada Nicolae Titulescu. Ajuns in fata marketului "Penny"...
...mai ca nu mi-a
venit sa cred ce vad! Toate ierburile si balariile care impanzisera laterala estica a cladirii, pana-n cladirea postei, erau la pamant. Iar treaba nu era terminata. Motocosasii coseau iarba si de pe zona verde de la drum, iar muncitorii care-i ajutau la lucru o adunau.

Life Show / stiri Actualitate4 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Din august / Reincep lucrarile la DN 7A

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:09

Din august / Reincep lucrarile la DN 7AArticole de acelasi autor De la Ion Tudor, seful sectiei Gorj - CNAIR, am aflat ca din august reincep lucrarile la DN 7A.
L-am intrebat pe Ion Tudor de unde aceasta schimbare de macaz, ori Craiova s-a razgandit si le da bani mai multi pentru lucrare celor de la STRACO? "Nu, nici vorba de bani mai multi. S-a negociat cu ei si totul s-a facut prin puterea convingerii si prin constrangere. Au fost convinsi ca trebuie sa reinceapa munca, ca au un contract unde au semnat si niste clauze si

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Sistemele de termoficare de la Paroseni si de la Deva intra in reparatii

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:01

Sistemele de termoficare de la Paroseni si de la Deva intra in reparatiiArticole de acelasi autor Complexul Energetic Hunedoara investeste anul acesta si in sistemele de termoficare, de la reabilitarea sistemului de productie pana la reabilitarea sistemului de transport al agentului termic.
SE Paroseni - oprire totala a sistemului in perioada 1-31 august
La Sucursala Electrocentrale Paroseni sunt programate pentru luna august lucrari de tip LN3 programate la turbina nr.4.
Pentru ca presupun oprirea totala a sistemului de productie, s-a facut deja investigarea

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Finantari PNDL 2 / 20 de proiecte din Valea Jiului

Joi, 20 Iulie 2017, ora 07:59

Finantari PNDL 2 / 20 de proiecte din Valea JiuluiArticole de acelasi autor Ministrul Sevil Shhaideh a lansat miercuri, 19 iulie, lista finantarilor Programului National de Dezvoltare Locala 2 (PNDL 2).
219 proiecte
In judetul Hunedoara sunt decontate 219 proiecte de investitii. Investitiile au fost initial acceptate spre finantare. Acum se deconteaza unele proiecte implementate si se aloca bani pentru altele.
Petrosani
Pentru modernizare DJ709F: DN 7A-Cabana Rusu-Masivul Parang, km 6+600-10+325 sunt alocati 17.987.524 lei, dar acesti bani vor

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Directorul general CEH despre cand se vor inchide minele Lupeni si Lonea

Joi, 20 Iulie 2017, ora 07:54

Directorul general CEH despre cand se vor inchide minele Lupeni si LoneaArticole de acelasi autor "Ziarul Vaii Jiului" si-a propus sa inoate prin marea de minciuni si oceanul de dezinformari si sa afle raspuns la o intrebare simpla: cand se inchid minele Lupeni si Lonea?
Primul care ne-a raspuns a fost ing. Adrian Jurca, presedintele Sindicatului "Noroc Bun" - afiliat Sindicatului National PETROM, supranumit si "Salvatorul CEH", deoarece prin actiunile sale in instanta a reusit sa anuleze insolventa si sa amane spectrul falimentului CEH.
Astazi ne raspunde la

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Au fost distribuite 7340 de doze de vaccin ROR in judet

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 15:58

Au fost distribuite 7340 de doze de vaccin ROR in judetArticole de acelasi autor Directia de Sanatate Publica a Judetului Hunedoara a primit in data de 14 iulie, un numar de 7340 doze vaccin ROR, care a inceput sa fie distribuit medicilor de familie. In Valea Jiului medicii de familie au primit deja dozele de vaccin dupa o lunga perioada de absenta.
Vaccinarea ROR se realizeaza la medicii de familie si este importanta pentru ca protejeaza impotriva bolilor: rujeola, rubeola si oreion. Un rol important in mobilizarea si informarea populatiei despre

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

A fost semnat primul contract de finantare pe bani europeni pentru un drum din judetul Hunedoara

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 15:32

A fost semnat primul contract de finantare pe bani europeni pentru un drum din judetul HunedoaraArticole de acelasi autor Astazi, 19 iulie, la sediul Consiliului Judetean Hunedoara, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) - reprezentata de Sorin Maxim, a semnat primul contract de finantare pentru "Modernizarea DJ 687, Santuhalm-Hunedoara-Calan (km 13+050 - km 22+791)".
Implementarea proiectului va fi realizata de Consiliul Judetean Hunedoara si Primaria municipiului Hunedoara.
Semnatarii contractului de finantare au fost Mircea Flaviu Bobora - presedintele Consiliului Judetean

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

In zona Uricani- Campu lui Neag poti oricand sa iei pe capota o cabalina

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 15:02

In zona Uricani- Campu lui Neag poti oricand sa iei pe capota o cabalinaArticole de acelasi autor In mod constant, la Uricani, zona Campu lui Neag, unii gospodari isi lasa animalele nesupravegheate la drumul mare. Cateodata priponesc animalul langa un copac, sau ii leaga piciarele pentru a nu se putea deplasa, gandind ca asftel nu este vreun pericol sa ajunga in strada. Dar un cal imobilizat la picioare este si mai periculos pe corosabil, pentru ca pur si simplu nici nu poate fi manat in afara drumului. Iata exemplul acestui

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

In zona Uricani-Campu lui Neag / Oricand poti lua pe capota o cabalina

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 15:02

In zona Uricani-Campu lui Neag / Oricand poti lua pe capota o cabalinaArticole de acelasi autor In mod constant, la Uricani, zona Campu lui Neag, unii gospodari isi lasa animalele nesupravegheate la drumul mare.
Cateodata priponesc animalul langa un copac, sau ii leaga picioarele pentru a nu se putea deplasa, gandind ca astfel nu este vreun pericol sa ajunga in strada. Dar un cal imobilizat la picioare este si mai periculos pe carosabil, pentru ca, pur si simplu, nici nu poate fi manat in afara drumului. Iata exemplul calului

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Primarul Ovidiu Mos vine cu aproape 30 milioane euro acasa
Ieri, la sediul ADR Vest s-a finalizat procesul de negociere a alocarilor financiare disponibile pe ...
S-a deschis "robinetul cu bani in judetul Hunedoara
Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) incepe ...
Razvan Cuc: Autostrada Deva-Lugoj o carpeala interminabila
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat o vizita inopinata pe santierul Autostrazii ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor