Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.290 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Atletism / Accident minor pe drum

Duminica, 28 Mai 2017, ora 12:19

Atletism / Accident minor pe drumArticole de acelasi autor In timpul deplasarii la maratonul Apuseni, atletii din Valea Jiului, Georgeta Manolache, Crina Buzgan si Codea Silip - au avut parte de un accident minor.
"Ne-a oprit cursul un neatent, care a intrat cu masina in noi si nu mai avem cu ce ajunge.

Sport / stiri Sport3 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Fotbal. Liga a III-a / Mamma Mia a luat la bataie

Duminica, 28 Mai 2017, ora 12:18

Fotbal. Liga a III-a / Mamma Mia a luat la bataieArticole de acelasi autor Cetate Deva si-a luat le revedere, in fata suporterilor, cu o victorie in fata echipei Mamma Mia Becicherecu Mic, trupa pregatita de fostul antrenor al Minerului Lupeni, Dan Manaila.
Devenii s-au impus cu scorul de 2-0 prin reusitele lui Marian Stoenac si Szekely, din penalti. Chiar

Sport / stiri Sport5 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Sah / Scurhan cere sedinta extraordinara

Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:33

Sah / Scurhan cere sedinta extraordinaraArticole de acelasi autor Principalul coordonator al sectiei de sah a CSM Jiul Petrosani, Gheorghe Scurhan, s-a declarat in nenumarate randuri nemultumit de bugetul pe care sahistii ii au la dispozitie.
Mai mult decat atat, Scurhan a declarat ca intentioneaza sa ceara o sedinta extraordinara deschisa Comitetului Director al clubului: "Daca in cateva zile nu se rezolva problema - bugetul sectiei de sah pe care o

Sport / stiri Sport2 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Fotbal. Liga a IV-a / Hercules s-a impus la Certej

Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:32

Fotbal. Liga a IV-a / Hercules s-a impus la CertejArticole de acelasi autor Fosta campioana a Ligii a IV-a, Hercules Lupeni, s-a impus cu 1-0 in deplasarea de la Aurul Certej si ramane pe locul doi in clasament, dar la doar trei puncte in spatele sau se afla Soimul Baita.
In ultima etapa, Hercules va

Sport / stiri Sport6 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Fotbal. Liga a V-a / Suspendat 16 etape, apoi iertat

Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:29

Fotbal. Liga a V-a / Suspendat 16 etape, apoi iertatArticole de acelasi autor Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Hunedoara a decis sa ia in discutie adresa echipei AS Santamaria Orlea din Liga a V-a .
Conducerea solicita reducerea suspendarii jucatorului Alin Ioan Purece de la 16 jocuri la 11 jocuri.
In baza art. 37.2.a, c din Rd, comisia i-a aprobat cererea si i-a dat drept de joc jucatorului Purece Ioan Alin incepand cu data de 25 mai.
In cazul in care jucatorul comite o noua abatere in timpul unei perioade de proba

Sport / stiri Sport8 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Rugby / Stiinta va juca finala mica

Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:27

Rugby / Stiinta va juca finala micaArticole de acelasi autor Stiinta Petrosani a pierdut greu la Navodari si a ratat sansa de a-si apara titlul national cucerit anul trecut.
Stiinta Petrosani a inclinat greu steagul pe terenul favoritei CS Navodari, acolo unde gazdele s-au impus cu scorul de 38 la 24.
Pentru Stiinta au inscris: Mirel Popescu (doua eseuri), Claudiu Popovici (1 eseu), Marian Nastasiei (1 eseu), Florin Tandea si Alexandru Lupu au reusit cate o transformare.
In cealalta semifinala a competitiei, Suceava a invins

Sport / stiri Sport2 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Un gospodar de la Rosia / Se lupta mereu cu apa ce-i ajunge de pe versanti direct in curte

Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:20

Un gospodar de la Rosia / Se lupta mereu cu apa ce-i ajunge de pe versanti direct in curteArticole de acelasi autor Florea Rusu sta in zona Rosia, pe strada Jupaneasa, la iesirea din Petrosani spre Pestera Bolii.
Drumul pana la dumnealui, unul de pamant, a fost intotdeauna asa. Iarna, toamna si primavara nenea Florea nu scoate cizmele din picioare, pentru ca nu poate circula altfel pe drum. Cu problema asta a mai fost in audienta la Primaria Petrosani, de care apartine.
Anul trecut a cerut 5 masini de piatra concasata sa puna pe drum. A primit doar doua.
"Trebuiau 5 masini de piatra,

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Petrila / Maria Andrada Pirva - premiul "Ghita Boanta"

Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:14

Petrila / Maria Andrada Pirva - premiul "Ghita Boanta"Articole de acelasi autor De 6 ani, prof. Gheorghe Boanta acorda cate un premiu celui mai bun absolvent de liceu si scoala gimnaziala - nr. 5, unde a fost pe rand elev, profesor si director.
La festivitatea de sfarsit de an scolar ce a avut loc joi la Colegiul Tehnic "Constantin Brancusi" Petrila, unde director este doamna Cecilia Mitran, premiul "Ghita Boanta" constand in bani - 200 lei, diploma si carti i-a fost inmanat absolventei Maria Andrada Pirva din clasa a

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

E oficial, la Teatrul Dramatic "Ion D. Sirbu", / Cosmin Radescu va juca "rolul" managerului

Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:12

E oficial, la Teatrul Dramatic "Ion D. Sirbu", / Cosmin Radescu va juca "rolul" manageruluiArticole de acelasi autor Vineri, consilierii judeteni au oficializat rezultatul concursului. Actorul Cosmin Radescu a primit acum cel mai important rol, acela de manager.
Este un rol de prima mana, rolul principal, acela de a manageria o institutie, de a oferi publicului spectacole de calitate, de a oferi actorilor cele mai bune conditii de munca, de a le apara interesele. Nu este putin lucru. In afara de multele proiecte pe care deja le are bine creionate, managerul pleaca la drum cu un

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Consiliul Judetean Hunedoara / Licente pentru transportul public atribuite

Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:11

Consiliul Judetean Hunedoara / Licente pentru transportul public atribuiteArticole de acelasi autor Atribuirea licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public judetean de persoane prin curse regulate speciale a fost facuta.
Astfel, SC J&R Car SRL, cu sediul la Petrila, asigura transportul salariatilor CEH pe urmatoarele trasee: E.M. Lonea - Petrosani, EM Livezeni - Petrila, EM Lupeni - Uricani, EM Vulcan - Aninoasa, pana in aprilie 2018; Brumar Gheorghe Trans, Uroi - Simeria - Deva, 2017- aprilie 2020; Manu Trans SRL Deva, Deva - Certeju de Sus, pana in

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Din bugetul judetean / 478.500 lei - pentru asociatiile, organizatiile si cultele religioase din Valea Jiului

Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:08

Din bugetul judetean / 478.500 lei - pentru asociatiile, organizatiile si cultele religioase din Valea JiuluiArticole de acelasi autor Vineri, 26 mai, consilierii judeteni au aprobat Proiectul de hotarare privind acordarea unor finantari nerambursabile pentru anul 2017, in baza Legii 350/ 2005, cuprinzand asociatiile pentru tineret, cluburile sportive si unitatile de cult din judet.
Astfel, in Valea Jiului vor veni 478.500 lei. In total, 35 de organizatii non-guvernamentale din Valea Jiului au depus cereri si au primit finantari din partea consiliului judetean. In total, 216 cereri de finantare au

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Intrebare ramasa fara un raspuns deplin: Cine-l organizeaza si care-i scopul megaspectacolului?

Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:01

Intrebare ramasa fara un raspuns deplin: Cine-l organizeaza si care-i scopul megaspectacolului?Articole de acelasi autor Cu o voiosie si o frenezie - de parca ar fi dat banii de la el - pe care s-ar cadea sa le aiba si atunci cand prezenta-i fizica ii este solicitata intr-un loc sau altul, viceprimarul Cristian Merisanu vorbeste, pe Facebook, despre cele trei sute de bilete pe care Primaria municipiului Vulcan le-a cumparat, pentru megaspectacolul din 1 iunie de la Petrosani, si pe care le va imparti copiilor din scolile gimnaziale vulcanene.
Interesant este
nu atat faptul ca s-a gasit

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Nu a fost o zi buna pentru soferii din Valea Jiului

Vineri, 26 Mai 2017, ora 19:56

Nu a fost o zi buna pentru soferii din Valea JiuluiArticole de acelasi autor Doua accidente cu daune materiale majore, dar fara victime in stare grava au avut loc astazi la Petrosani si Lupeni. In aceste zile ploioase pe strazile din Valea Jiului se circula mai mult fara faruri aprinse, cu viteza destul de mare, neadaptata la conditiile de drum, asadar, accidentele se pot intampla usor.
In jurul orei 18, la intersectia centurii Petrosani cu strada Ion Creanga, un Ford a fost lovit lateral de un bolid, in timp ce circula regulamentar. Soferul

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Restrictii de apa in Vulcan - luni, 29 mai

Vineri, 26 Mai 2017, ora 09:51

Restrictii de apa in Vulcan - luni, 29 maiArticole de acelasi autor Apa Serv Valea Jiului S.A Petrosani anunta restrictii in furnizarea apei potabile pentru luni, 29.05.2017 in municipiul: - Vulcan - intre orele 8:00 - 14:00. Zona afectata: Cartier Micro 3 B (Dalas), Valea Lupseasca, str. Morii si gospodarii individuale de pe strazile Pinului

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

CELEBRAREA TALENTULUI LA URICANI

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:49

CELEBRAREA TALENTULUI LA URICANIArticole de acelasi autor In zilele de 22 si 23 mai, intr-o atmosfera efervescenta, plina de entuziasm si de neastamparul specific copilariei, Casa de Cultura a orasului Uricani a fost gazda primei editii a spectacolului-concurs Elevii au talent, organizat de Consiliul Scolar al Elevilor de la Liceul Tehnologic Retezat, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Uricani. A fost o adevarata revarsare de creativitate, de pasiune si de talent, care i-a incantat si i-a uimit in aceeasi masura

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Vulcan / Atentie la cablu!

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:48

Vulcan / Atentie la cablu!Articole de acelasi autor Se fura cabluri de toate culorile si de toate marimile.
Ieri dimineata,
o echipa a unei societati de televiziune prin cablu din Vulcan remedia defectul ivit la instalatia de internet a

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Rugby / CS Navodari este favorita in fata Stiintei

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:47

Rugby / CS Navodari este favorita in fata StiinteiArticole de acelasi autor Sambata, Stiinta Petrosani va lupta, in deplasare, pentru un loc in Finala Diviziei Nationale.
Stadionul "Flacara" va gazdui sambata, 27 mai, de la ora 10:00, semifinala Diviziei Nationale de Seniori la rugby dintre CS Navodari si Stiinta Petrosani, campioana en-titre. Formatia de la malul marii, antrenata de Cristian Husea, Cornel Suciu si Virgil Nastase, a terminat sezonul regulat pe primul loc cu 60 de puncte, iar formatia Stiinta

Sport / stiri Sport4 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

La Lonea / Sarbatoare fotbalistica mare

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:44

La Lonea / Sarbatoare fotbalistica mareArticole de acelasi autor Inter Petrila a primit aprobare din partea Asociatiei Judetene de Fotbal Hunedoara de a juca, duminica, partida din campionatul Ligii a IV-a cu Victoria Calan. Tot duminica jucatorii vor primi cupa si medaliile de campioni.
Cu doua etape inainte de terminarea Ligii a IV-a - seria Hunedoara, Inter Petrila este campioana. Momentul premierii va fi marcat la Petrila dupa terminarea celor doua partide de fotbal, juniori si seniori, programate pentru duminica, 28 mai, in

Sport / stiri Sport8 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Red Bull X-Alps / Coconea spre inima Alpilor

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:44

Red Bull X-Alps / Coconea spre inima AlpilorArticole de acelasi autor "Mai sunt doar 6 saptamani pana la o noua cursa Red Bull X-Alps. Imi iau aripa si continui singur urcusul spre inima Alpilor", spune Toma Coconea, care se pregateste intens pentru acest eveniment.
Noile reguli si noile trasee stabilite de organizatorii competitiei extreme derulate in Alpi le vor da de furca concurentilor.
Toma Coconea este cunoscut ca veteranul competitiei. Nu a ascuns faptul ca urmareste primul loc al editiei din acest an. Parapantistul din Valea

Sport / stiri Sport3 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Pentru traversarea Dunarii / Iancu se pregateste intens

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:42

Pentru traversarea Dunarii / Iancu se pregateste intensArticole de acelasi autor A ramas mai putin de o luna de zile pana la premiera mondiala pe care vrea sa o bifeze petroseneanul Avram Iancu: parcurgerea intregului curs al Dunarii - 2.860 de km - in 60 de zile, inot, doar in slip, fara costum de neopren.
"Ma pregatesc de multa vreme de aceasta incercare, in premiera mondiala, de a strabate intreg fluviul doar in slip. Este cea mai puternica impingere a limitelor mele de pana acum. Psihic, eu spun ca sunt pregatit.

Sport / stiri Sport3 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Pe tabla de sah / Copiii s-au intrecut pe sine

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:41

Pe tabla de sah / Copiii s-au intrecut pe sineArticole de acelasi autor Dupa competitia de sah rapid pentru seniori clasificati si pensionari, la Clubul Pensionarilor din Petrosani (Aeroport) au luat startul in cadrul manifestarilor sportive "Zilele Municipiului Petrosani" si cei mai mici competitori, veniti din Deva, Vulcan, Petrila si Petrosani.
In toate grupele s-a jucat in sistem elvetian 5 runde. Iata clasamentele:
Baieti sub 8 ani: 1. David

Sport / stiri Sport4 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Rugby / Barbu de Anglia si Barbu de Romania

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:40

Rugby / Barbu de Anglia si Barbu de RomaniaArticole de acelasi autor Razvan Barbu, fostul jucator al Stiintei Petrosani, se afla de ceva vreme in Anglia, unde continua pasiunea sa de o viata, rugby-ul.
Razvan nu a abandonat nicio clipa jocul cu balonul oval, astfel ca la acest sfarsit de saptamana romanul va participa la un important eveniment din Anglia. Barbu este

Sport / stiri Sport3 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Petrosani / Primarul Iacob-Ridzi a omagiat eroii

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:38

Petrosani / Primarul Iacob-Ridzi a omagiat eroiiArticole de acelasi autor La Petrosani, ca in fiecare an, Ziua Eroilor a fost cinstita de cadrele militare, atat cele active, cat si cele in rezerva, de oficiali, in frunte cu edilul Tiberiu Iacob-Ridzi, si consilieri locali.
Dupa slujba de pomenire au fost depuse coroane de flori si a fost tinut un moment de reculegere.
"In numele Consiliului Local, al Primariei municipiului Petrosani si al meu personal, va chem, dragi concetateni, sa le cinstim cum se cuvine memoria si sa le binecuvantam

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

La Vulcan / "Ziua Eroilor"

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:37

La Vulcan / "Ziua Eroilor"Articole de acelasi autor Dupa ce-a terminat slujba, parintele Mircea Braicau n-a mai zabovit mult timp in altarul bisericii din Coroesti-Vulcan in care sfintia sa slujeste. Insotit de cantaret si de celelalte ajutoare ale sale a trecut drumul, ca sa ajunga in Cimitirul Eroilor si sa purceada la savarsirea parastasului intru amintirea vesnica a celor care s-au jertfit in razboi sau au murit in lagarele si inchisorile comuniste.
Vremea le-a
fost potrivnica celor care au venit sa-i comemoreze pe

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Fumatul imbolnaveste, apoi ucide

Joi, 25 Mai 2017, ora 14:56

Fumatul imbolnaveste, apoi ucideArticole de acelasi autor Bronhopneumopatia cronica obstructiva (BPOC) este o problema grava de sanatate publica, fiind a patra cauza de deces la nivel mondial.

Aceasta afectiune imbolnaveste din ce in ce mai multi cetateni ai judetului nostru, cauza principala a afectiunii fiind fumatul.
Daca in anul 2012 se inregistrau 910 cazuri noi de BPOC, in anul 2016 s-au inregistrat 1.247 cazuri noi de BPOC. In momentul de fata in evidenta Directiei de Sanatate Publica se afla 12.152 cazuri de persoane

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

La aniversarea scriitorului Ion Scorobete

Joi, 25 Mai 2017, ora 14:53

La aniversarea scriitorului Ion ScorobeteArticole de acelasi autor Personalitatile hunedorene din toate domeniile se afla in permanenta in atentia Bibliotecii Judetene "Ovid Densusianu" Hunedoara-Deva, biobibliografiile dedicate acestora fiind un incontestabil semn al pretuirii noastre fata de acestea.

In ziua de 24 mai 2017, la Salle d'Or din incinta Deva Mall, a fost organizat un eveniment cultural special dedicat celei de-a 70-a aniversari a poetului, prozatorului si eseistului Ion SCOROBETE. Am avut, prin urmare, bucuria de a

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Saptamana aceasta, la Suceava: Premiul 1 pentru o comedie de Valeriu Butulescu

Joi, 25 Mai 2017, ora 14:50

Saptamana aceasta, la Suceava: Premiul 1 pentru o comedie de Valeriu ButulescuArticole de acelasi autor Asociatia "Promotorii Bucovinei", in asociere cu Municipiul Suceava
s
i Consiliul Local Suceava a organizat, in perioada 10 - 24 mai, un interesant festival de teatru pentru tineret, la care s-au inscris numeroase trupe din intreaga tara, care au evoluat pe scena Teatrului "Matei Visniec" din Suceava.

Premiul 1 a revenit spectacolului "Satul electronic", dupa piesa cu acelasi nume de Valeriu Butulescu. Spectacolul a fost montat de Asocia
t
ia Cultural-Artistica "Gong"

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Hristos s-a inaltat! / La Uricani, Ziua Eroilor - cinstita de un sobor de 6 preoti

Joi, 25 Mai 2017, ora 12:30

Hristos s-a inaltat! / La Uricani, Ziua Eroilor - cinstita de un sobor de 6 preotiArticole de acelasi autor De Inaltare, si la Uricani sunt cinstiti eroii patriei. Asa cum prevede cutuma, oficialii orasului, in frunte cu primarul Danut Buhaescu, au tinut un moment de reculegere la Monumentul Eroilor, plasat in curtea Bisericii Ortodoxe din Uricani. Anul acesta un sobor de 6 preoti condusi de preotul protopop Petrache Cretu

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Uricani / Ziua Eroilor - cinstita de un sobor de 6 preoti

Joi, 25 Mai 2017, ora 12:30

Uricani / Ziua Eroilor - cinstita de un sobor de 6 preotiArticole de acelasi autor De Inaltare, la Uricani au fost cinstiti, ca de obicei, eroii neamului.

Conform cutumei, oficialitatile urbei, in frunte cu primarul Danut Buhaescu, au tinut un moment de reculegere la Monumentul Eroilor, plasat in curtea Bisericii Ortodoxe din Uricani. Anul acesta un sobor de 6 preoti condusi de preotul protopop

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]

Restrictii de apa in Lupeni - vineri, 26 mai

Joi, 25 Mai 2017, ora 11:40

Restrictii de apa in Lupeni - vineri, 26 maiArticole de acelasi autor Apa Serv Valea Jiului S.A Petrosani anunta restrictii in furnizarea apei potabile pentru vineri, 26.05.2017 in municipiul: - Lupeni - intre orele 8:00 - 12:00. Zona afectata:

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Vaii Jiului ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
BREAKING NEWS- Cinci hunedoreni acuzati de spalare de bani, retinuti de politisti
Astazi, miercuri, cinci barbati au fost retinuti, acestia fiind acuzati de spalare de bani, ...
Discutii pe tema reabilitarii Garii CFR Deva si despre construirea a trei pasaje ce vor "lega" cartierul Grigorescu de restul orasului
Viceprimarul municipiului Deva, Razvan Mares, a avut ieri o prima intalnire cu reprezentanti ai ...
Principalul investitor din Straja a castigat lupta cu Antifrauda
Maximilian Ganju Cunoscutul om de afaceri din Valea Jiului, Emil Parau (foto), a reusit sa faca ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor