Liliana Tolas, noul director al muzeului devean

   

Liliana Tolas (foto) a fost numita, ieri, in functia de director general interimar al Muzeului Civilizatiei Dacice si Romane din Deva. In 15 zile, Tolas este nevoita sa demisioneze din postul de consilier judetean, deoarece actuala pozitie o face incompatibila.

Cei aproape 100 de angajati ai institutiei au facut ieri cunostinta cu noul lor sef. Liliana Tolas a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN ca i-a promis presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara (n.r. - in subordinea caruia se afla Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane) ca va duce la indeplinire doua lucruri importante, intr-un interval de doua luni, acum, ca a fost numita pe functia respectiva.

"In doua luni, vreau sa finalizam investitia pentru corpul administrativ al institutiei. Apoi, o alta promisiune facuta presedintelui a fost cea legata de cetatile de la Sarmizegetusa, asta fiind o priroritate pentru mine, de a le pune mai mult in valoare. Imaginea muzeului trebuie sa fie mai vizibila", a declarat noul director al Muzeului Civilizatiei Dacice si Romane din Deva.
Joi, 03 Martie 2011, ora 07:06
Sursa: Mesagerul Hunedorean

Mesagerul Hunedorean
Cele mai citite stiri
Nemtii de la Bosch risca sa piarda 300.000 de euro la Simeria
Sorina Popa Desi au obtinut autorizatia de constructie inca de anul trecut, nici pana astazi, nemtii ...
Un singur candidat pentru postul de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Deva
Sorina Popa Astazi are loc etapa de verificare a conditiilor de participare la concursul pentru ...
Secretele longevitatii sadicilor calai ai Securitatii. Cum au murit tortionarii care au schingiuit mii de oameni nevinovati
Multi dintre fostii tortionari din primele decenii de comunism, faimosi pentru crimele si torturile ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor