Asa o fi... Adrian JURCA, liderul Sindicatului "Noroc Bun": "Administratia CEH si Ministerul Energiei, impreuna cu Sindicatul Muntele, fac un joc impotriva oamenilor, dar si a zacamintelor de huila din Valea Jiului"

Marti, 09 August 2016, ora 16:25
105 citiri
Articole de acelasi autor Tribunalul Hunedoara a motivat Sentinta 78/ 23 iunie 2016, prin care a admis cererea de intrare in insolventa a CEH, sentinta la care Sindicatul "Noroc Bun" a facut apel. L-am rugat pe ing. Adrian Jurca, presedintele Sindicatului "Noroc Bun", sa ne prezinte punctul de vedere al Sindicatului "Noroc Bun", singurul sindicat vertical din mineritul Vaii Jiului, care nu s-a vandut smecherilor politici sau lui Petre Nica. "In opinia noastra, avem mari sanse sa castigam acest ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.