Au dat 2 milioane de euro ca drumul sa fie asfaltat, insa le-a scapat un DETALIU. "Nu stiu cum de s-a ajuns la situatia asta".

Joi, 14 Mai 2015, ora 14:23
77 citiri
Spre satul Tarsa, in urma cu cativa ani una din cele mai izolate localitati din judetul Hunedoara, a fost turnat un drum nou. Insa cei care merg cu masina pe acesta au parte de o supriza. La un moment dat, chiar in mijlocul drumului, sunt doi stalpi de lemn situati la 100 m unul de celalalt, pe langa care s-a turnat asfaltul.

Un drum judetean din Romania are nu unul, ci doi stalpi de curent in apropierea carora muncitorii au turnat asfalt si au plecat mai departe. Unul e chiar in mijlocul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Pompierii petrosaneni au eliberat strazi si trotuare, in urma vremii rele
Pompierii Detasamentelui din Petrosani au intervenit, in aceasta dimineata, pentru segmentarea si ...
Dinamita a spart coalitia la Bucuresti
Acum mai putin de o luna am scris articolul "In spatele usii Primariei Capitalei se afla dinamita", ...
Companiile PPC din Romania isi dezvaluie noua identitate de brand
Grupul de companii PPC din Romania a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcand astfel ...