Aurel Anghel, directorul general SNIMVJ: "Vor pleca din sistem 262 de persoane. Oamenii acestia vor primi cu siguranta, in data de 15 decembrie, banii aferenti platilor compensatorii..."

Marti, 08 Decembrie 2015, ora 21:56
111 citiri
Articole de acelasi autor Dupa aparitia notificarii de la Uniunea Europeana, SNIMVJ si in mod deosebit ministerul de resort fac eforturi pentru a se "apara" acel buget rectificativ, in care sa fie cuprinse atat sumele pensionarilor, cat si modificarea numarului de disponibilizati din acest an, care a fost putin micsorat deoarece se risca sa se ramana fara personal la cele doua mine ramase in sistem deocamdata. Demersuri, demersuri... Marti am aflat de la directorul general al SNIMVJ, care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Pompierii petrosaneni au eliberat strazi si trotuare, in urma vremii rele
Pompierii Detasamentelui din Petrosani au intervenit, in aceasta dimineata, pentru segmentarea si ...
Dinamita a spart coalitia la Bucuresti
Acum mai putin de o luna am scris articolul "In spatele usii Primariei Capitalei se afla dinamita", ...
Companiile PPC din Romania isi dezvaluie noua identitate de brand
Grupul de companii PPC din Romania a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcand astfel ...