Biciclistul care a primit daune morale de 50.000 de lei. A fost lovit de o masina, iar de atunci nu a mai urcat pe bicicleta: "Ii e teama sa circule in oras"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Decembrie 2017, ora 12:34
63 citiri
Magistratii au decis ca o firma de asigurare sa achite 50.000 de lei daune morale si aproape 2.400 de lei daune materiale unui biciclist accidentat grav de autoturismul condus de un tanar. Barbatul a reclamat ca dupa accident a ramas cu o cicatrice si ca ii este teama sa mai circule cu bicicleta si sa joace fotbal cu prietenii. Judecatoria Hunedoara a hotarat ca Societatea Volkswagen Autoversicherung Ag Germania, prin mandatarul sau din Romania , sa achite daune morale de 50.000 de lei unui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.