Calugarul retras de pe Muntele Athos, care pazeste casa lui Arsenie Boca: "Duhovnicul a murit otravit de securisti. Se simte binecuvantarea lui peste tot"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 06:07
318 citiri
Nicolae (63 de ani), un pustnic intors de pe muntele Athos, are in grija locul natal al parintelui Arsenie Boca. Vatra familiei Boca, unde duhovnicul s-a nascut si a copilarit, se afla pe Dealul Bujoara, din Muntii Zarandului. Pana in urma cu cativa ani era un loc pustiu, unde se gaseau cateva bordeie parasite, dar popularitatea calugarului Arsenie a readus la viata asezarea. In locul copilariei lui Zian a fost ridicat un bordei, din materiale provenite din demolarea vechii vetre a familiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.