Cel mai odios criminal s-a pregatit de eliberare, dupa cinci crime si 22 de ani de temnita. Beniamin Laichici "regreta nespus si are victimele pe constiinta"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 29 Martie 2017, ora 16:50
71 citiri
Considerat cel mai odios criminal din Hunedoara, Beniamin Laichici asteapta decizia de punere in libertate dupa 22 de ani petrecuti in inchisoare. Autorul a cinci crime a depus o cerere la Tribunalul Mures, in care a solicitat liberarea conditionata. Tribunalul Mures a judecat, miercuri, contestatia la executare depusa de Beniamin (Jian) Laichici, autorul masacrului cu cinci victime petrecut in Deva si Abrud, in 1995. Beniamin Laichici (63 de ani) a solicitat eliberarea conditionata, dupa cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.