Cerere de revizuire in dosarul a trei tineri hunedoreni condamnati la 20 de ani de inchisoare pentru omor. "Este cea mai grava eroare judiciara"

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 00:59
363 citiri
Dosarul in care trei tineri hunedoreni, Anca Maria Murg, Sorin Vasile Benegui si Silviu Bruzlea, au fost condamnati la 20 de ani de inchisoare pentru omor, a reintrat in atentia magistratilor. In acest caz, avocatul a doi dintre tinerii condamnati a depus o cerere de revizuire, care a avut primul termen ieri, la Tribunalul Hunedoara. Asa cum sustine avocatul Gheorghe Maracine, exista o stare noua a circumstantelor in care s-au produs faptele si care nu a fost adusa la cunostinta instantei, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul Hunedorean