Confesiunile lui Traian Berbeceanu din cele mai negre zile. A vorbit despre calvarul din arest: "Eram socat. Voiau sa ma umileasca si sa ma chinuie"

Sursa: Adevarul
Marti, 04 Iulie 2017, ora 01:14
74 citiri
Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, a vorbit pentru prima data, in detaliu, despre calvarul primelor zile petrecute in arest, la aproape patru ani de la ziua in care fostii sai anchetatori l-au pus sub acuzatie pentru infractiuni pe care instanta de fond a stabilit ca este nevinovat. Traian Berbecanu a publicat in premiera un fragement din titlul unei viitoare carti "Radiografia unei marsavii judiciare", in care dezvluie amanunte nestiute despre socul si primele zile petrecute in arest. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.