Confesiunile politistului Marian Godina, la Deva: "am oprit persoane sus-puse si le-am vazut cum dadeau telefoane, spunand ca au cunostinte in Politie"

Sursa: Adevarul
Luni, 14 Martie 2016, ora 22:16
56 citiri
Marian Godina, unul dintre cei mai populari politisti din prezent, a revenit in Deva pentru a-si lansa cartea "Flash-uri din sens opus". Zeci de oameni au venit sa il cunoasca pe agentul de circulatie care a uimit o tara intreaga prin modul in care a relatat despre momentele mai putin obisnuite dion cariera sa de politist. Marian Godina le-a dezvaluit cititorilor sai unul dintre evenimentele care i-au marcat inceputul activitatii de politist. A vorbit despre lasitatea cu care oamenii se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.