Costel Avram, vicepresedinte PNL Hunedoara: / "Cand in locul profesionistilor la conducerea companiilor de stat se prefera yes-men, rezultatele nu pot fi decat dezastruoase!"

Duminica, 23 August 2015, ora 20:09
84 citiri
Articole de acelasi autor - Domnule Costel Avram, cum vedeti situatia in care se afla Complexul Energetic Hunedoara (CEH) si ce se mai poate face pentru salvarea acestuia? - Nu trebuie sa ne mintim si cu atat mai putin nu trebuie sa-i mintim pe oameni in legatura cu situatia in care se afla acum Complexul Energetic Hunedoara, situatie care este foarte grava, aproape la limita falimentului. Cred ca parcursul pe care l-a avut CEH este, din pacate, demonstratia cea mai curprinzatoare a felului in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.