Cu ocazia Centenarului, a aparut albumul de lux "Oameni. Putere. Romania"... / Inotatorul petrosenean Avram Iancu primeste un loc in randul celor 100 de personalitati romane contemporane!

Luni, 27 August 2018, ora 18:46
84 citiri
Articole de acelasi autor Catalogul ilustrativ "Oameni. Putere. Romania", realizat in conditii tipografice de mare clasa anul acesta de cunoscutul fotograf Cornel Brad, cu ocazia Centenarului, cuprinde prezentarea foto si scris a 100 de personalitati marcante ale acestei tari, contemporani cu noi, oameni care au avut realizari pe plan politic, administrativ, bancar, industrial, cultural, muzical sau sportiv. Textele de prezentare si ceea ce a dorit autorul sa ne spuna in "Cuvantul inainte" sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.