Curtea de Apel Bucuresti a decis, definitiv si irevocabil, ca UNBR - Bota este legala. Hunedoreanul Pompiliu Bota da lovitura definitiv in lumea justitiei!

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 19:37
539 citiri
Mircea Lepadatu

Iata ca, dupa mai bine de 11 ani de procese cu contestatarii sai si tergiversari, justitia din Romania a stabilit ca Uniunea Nationala a Barourilor din Romania - Bota indeplineste toate conditiile legale de functionare. Din hotararea judecatoreasca devenita irevocabila reiese ca UNBR - Bota este persoana juridica de utilitate publica.

Precizam ca primul proces in privinta legalitatii UNBR - Bota s-a desfasurat la Judecatoria Sector 1 Bucuresti, cea care a dat verdict favorabil ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul Hunedorean