Daea se da "cocos" si sesizeaza Consiliul Concurentei. Producatorii de oua: "E un dezechilibru in piata. Tendinta au dat-o tot supermarketurile, nu e vina noastra"

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 00:56
100 citiri
In plina situatie de criza, din cauza pretului oualor, Ministerul Agriculturii sesizeaza Consiliul Concurentei, Petre Daea sustinand ca, in urma analizei pe care a facut-o, nu sunt motive obiective care sa determine cresterea pretului. Actiunea ministerului este una populista, spun producatorii hunedoreni, care sustin ca ministerul ar fi trebuit sa faca acest demers si anul trecut, atunci cand un ou se vindea sub pretul de productie, din cauza pretului oualor din Polonia. De asemenea, acestia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.