Desi este cu un picior in groapa, CEH cumpara totul la pret maxim de achizitie. Oare cand o bate DNA si la poarta lui Melczer?

Joi, 23 Martie 2017, ora 14:17
66 citiri
Articole de acelasi autor Complexul Energetic Hunedoara este intr-o situatie extrema, care a impus, din lipsa fondurilor, sistarea temporara a activitatii la mina Lonea, a fost oprita activitatea la locurile de munca unde nu se putea asigura securitatea lucratorilor, doua zile din luna ianuarie angajatii au fost consemnati la domiciliu cu 75 la suta din drepturile salariale. Cu toate acestea CEH cumpara totul la pretul cel mai mare, chiar daca toate achizitiile se fac pe SEAP. Anul acesta o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.