Domnule Administrator Public al Judetului Hunedoara, Costel Avram, de la inceput trebuie precizat ca nu ne putem tutui, din moment ce dumneavoastra nu aveti pregatirea necesara si nici nu suntem prieteni.

Joi, 18 Iulie 2019, ora 19:37
183 citiri
Din cate observ, dumneavoastra nu faceti altceva decat sa confirmati ceea ce am spus referitor la SC APAPROD SA. Ajuns, vremelnic, administrator public al judetului, veniti azi in fata hunedorenilor sa tineti lectii de gramatica si frazeologie, platit fiind din bani publici (cu o suma confidentiala, pe masura dumneavoastra si necunoscuta cetatenilor), sa va ocupati de treburile judetului!
Raspundeti si in numele presedintelui PSD, dati mesaje si in numele partidului, administrati dupa chipul si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul Hunedorean
Cele mai citite stiri
Pompierii petrosaneni au eliberat strazi si trotuare, in urma vremii rele
Pompierii Detasamentelui din Petrosani au intervenit, in aceasta dimineata, pentru segmentarea si ...
Dinamita a spart coalitia la Bucuresti
Acum mai putin de o luna am scris articolul "In spatele usii Primariei Capitalei se afla dinamita", ...
Companiile PPC din Romania isi dezvaluie noua identitate de brand
Grupul de companii PPC din Romania a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcand astfel ...