Drama fetelor violate de doua ori pe saptamana de tatal pervers. Una dintre victime a cerut salvarea calaului: "Mi-am injectat singura sperma in vagin"

Sursa: Adevarul
Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 06:20
240 citiri
Dupa zece ani petrecuti in inchisoare pentru viol si incest, Nicolae Sisu a continuat sa sustina ca este nevinovat in fata acuzatiilor aduse si apoi retractate de fosta sa familie si a cerut punerea in libertate. Hunedoreanul si-a molestat ambele fiice, iar ancheta a scos la iveala detalii infioratoare, dar si declaratii stranii ale victimelor stranii. Nicolae Sisu (60 de ani), condamnat la 11 ani de inchisoare, dupa ce a fost acuzat ca si-a violat ambele fiice, in repetate randuri, a solicitat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.