Europarlamentarii hunedoreni se opun propunerilor de reducere a fondurilor de coeziune si celor pentru agricultura. Iuliu Winkler: "Bugetul european nu trebuie sa duca la adancirea faliilor din interiorul UE".

Vineri, 04 Mai 2018, ora 01:41
71 citiri
Propunerile Comisiei Europene privind bugetul multi-anual al UE pentru perioada 2021 - 2027 produc reactii in randul europarlamentarilor romani. Cei doi europarlamentari hunedoreni, Iuliu Winkler (UDMR) si Siegfried Muresan (PMP), desi din formatiuni politice diferite, au reactii asemanatoare.

"Romania nu trebuie sa accepte propunerea Comisiei Europene de a reduce cu 5% fondurile destinate Politicii de Coeziune si Politicii Agricole Comune in viitorul buget european post-2020", a declarat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.